Çözüldü TUF Gaming X670e Plus anakartta BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkanöztas

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Yeni bir sistem topluyorum ve BIOS güncellemesi nasıl yapılıyor hiçbir fikrim yok. Bir arkadaşım artık uygulama üzerinden yapılıyor, eskiden çok karışıktı, USB falan gerekiyordu falan gibi bir şey demişti. Şimdi nasıl oluyor tam olarak? Beni bir aydınlatsanız... :D

Anakart: ASUS TUF Gaming X670e Plus Wi-Fi

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu rehberle yapmanızı öneririm:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD sistem olduğu için güncelle der demez PC kapanacak ve yeniden açılınca güncelleme başlayacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

AMD sistem olduğu için güncelle der demez PC kapanacak ve yeniden açılınca güncelleme başlayacak.

Çözüm
Arkadaşlar merhaba.

Yeni bir sistem topluyorum ve BIOS güncellemesi nasıl yapılıyor hiçbir fikrim yok. Bir arkadaşım artık uygulama üzerinden yapılıyor, eskiden çok karışıktı, USB falan gerekiyordu falan gibi bir şey demişti. Şimdi nasıl oluyor tam olarak? Beni bir aydınlatsanız... :D

Anakart: ASUS TUF Gaming X670e Plus Wi-Fi

Bence servis güncellesin ellememek en iyisi.

Artı -2 Eksi

Cok teşekkür ederim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı