K kızgın-muz Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 94 11 Temmuz 2021 #1 Nasıl yapacağım hiç bilmiyorum 650W PSU i5 10400F 8 GB RAM var.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2021 #2 kızgın-muz dedi: Nasıl yapacağım hiç bilmiyorum 650W PSU i5 10400F 8 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorsan biraz araştır şak diye OC yapmak zorunda değilsin
kızgın-muz dedi: Nasıl yapacağım hiç bilmiyorum 650W PSU i5 10400F 8 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorsan biraz araştır şak diye OC yapmak zorunda değilsin
K kızgın-muz Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 94 11 Temmuz 2021 #3 Lemmy Kilmister dedi: Hiç bilmiyorsan biraz araştır şak diye OC yapmak zorunda değilsin Genişletmek için tıkla... araştırdım zaten ama msi afterburner oc scanner da hata veriyo böyle diyo yoksa kendimde yaparım
Lemmy Kilmister dedi: Hiç bilmiyorsan biraz araştır şak diye OC yapmak zorunda değilsin Genişletmek için tıkla... araştırdım zaten ama msi afterburner oc scanner da hata veriyo böyle diyo yoksa kendimde yaparım
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 11 Temmuz 2021 #4 Oyun oynuyorsan ekran kartına OC yapmak saçma. Performans arşa çıkmayacak yani.
K kızgın-muz Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 94 11 Temmuz 2021 #5 Mr. KEY dedi: Oyun oynuyorsan ekran kartına OC yapmak saçma. Performans arşa çıkmayacak yani. Genişletmek için tıkla... forza oynarken ultraya çekiyorum bazen 75'in altına düşüyo bende tilt oluyorum 75 fps nin altına düşmeme takıntısı var bende o yüzden bende ultra yerine yüksekde oynuyom ama ultra istiyom işte nasıl yapılır overclock öğretin lütfen
Mr. KEY dedi: Oyun oynuyorsan ekran kartına OC yapmak saçma. Performans arşa çıkmayacak yani. Genişletmek için tıkla... forza oynarken ultraya çekiyorum bazen 75'in altına düşüyo bende tilt oluyorum 75 fps nin altına düşmeme takıntısı var bende o yüzden bende ultra yerine yüksekde oynuyom ama ultra istiyom işte nasıl yapılır overclock öğretin lütfen