Bugün Dolap üzerinden 2 aylık kutulu faturalı şeklilde 4150 TL'ye satın aldım. İnternet üzerinde araştırdığımda bu modelin biraz sıcak çalıştığını gördüm. Güncel olarak kullanan varsa değerlendirme alabilirim.
Bende 1650S arkadaşımda da 1660S TUF modeli var. Isınma sorunu tedirgin edecek kadar yok. Sadece fanlar bazı sıcaklık aralıklarında bana göre az çalışıyor fanları biraz açmak yetiyor.
@EagleEnes bu kart ne zaman alınmış? 2021 ve sonrası ise %90 mining yapılmıştır ama soğutma bloğu yenidir. Mining yapılmış karttan çekinmeye gerek yok, normal bir karttan farksız çalışırlar.
@EagleEnes bu kart ne zaman alınmış? 2021 ve sonrası ise %90 mining yapılmıştır ama soğutma bloğu yenidir. Mining yapılmış karttan çekinmeye gerek yok, normal bir karttan farksız çalışırlar.
@EagleEnes tamam o zaman yenilenmiş halidir. Güzel fiyat dün sarı sitede 4500 TL'ye RX 6600 satan birisi de vardı. Sanırım mining için aldılar çökünce elden çıkarıyorlar.
@EagleEnes tamam o zaman yenilenmiş halidir. Güzel fiyat dün sarı sitede 4500 TL'ye RX 6600 satan birisi de vardı. Sanırım mining için aldılar çökünce elden çıkarıyorlar.