TUF GTX 1660 Super ısınıyor mu?

EagleEnes

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Dolap üzerinden 2 aylık kutulu faturalı şeklilde 4150 TL'ye satın aldım. İnternet üzerinde araştırdığımda bu modelin biraz sıcak çalıştığını gördüm. Güncel olarak kullanan varsa değerlendirme alabilirim.

Bende 1650S arkadaşımda da 1660S TUF modeli var. Isınma sorunu tedirgin edecek kadar yok. Sadece fanlar bazı sıcaklık aralıklarında bana göre az çalışıyor fanları biraz açmak yetiyor.

4000TL altında mining çıkması olmayan 1660 super bulmak biraz sıkıntılı işte.

Mining çıktısı olup olmadığını bilmek mümkün değildir. Satıcının sözüne bakıyorsan hepsi aynısını söylüyor.
Öyle zatende şimdi 2 aylık bir kart aldım faturalı şekilde. İkinci elde risk en az bu kadar olabilir yada kapalı paket olacak.

@EagleEnes bu kart ne zaman alınmış? 2021 ve sonrası ise %90 mining yapılmıştır ama soğutma bloğu yenidir. Mining yapılmış karttan çekinmeye gerek yok, normal bir karttan farksız çalışırlar.
Hocam kart 2 ay önce hazır sistem ile alınmış.

@EagleEnes tamam o zaman yenilenmiş halidir. Güzel fiyat dün sarı sitede 4500 TL'ye RX 6600 satan birisi de vardı. Sanırım mining için aldılar çökünce elden çıkarıyorlar.
Hocam RX 6600 çok güzel kart ama artık Nvdia istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…