TUF GTX 1660 Ti alınır mı?

şahin123456

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Eğer 5600 TL civarına RX6600 alamıyorsan ve 2. el ekran kartı düşünmüyorsan evet alınabilir güzel model ama bütçen RX6600'e yetiyorsa kesin onu al.

Son düzenleme:
Üstüne biraz daha koyup RX 6600 alabilirsiniz olmaz alınabilir diye düşünüyorum.

Olmaz yazmışın olmazsa.

Son düzenleme:
Üstüne biraz daha koymayıp bunu almalısın. Fiyatına göre çok çok uygun. Ultra güçlü oyunlar oynamıyorsan seni fazlasıyla tatmin edecektir.

Fiyatı bayağı iyi alın direkt.

Dün gece ben de gördüm bu fiyatı. Ancak bu kart için çok ısınıyor diyorlar, tuf serisi kullanmadığım için bir şey diyemiyorum. Forumda bununla ilgili bir konu olacaktı, bakabilirsiniz.

Dün gece ben de gördüm bu fiyatı. Ancak bu kart için çok ısınıyor diyorlar, tuf serisi kullanmadığım için bir şey diyemiyorum. Forumda bununla ilgili bir konu olacaktı, bakabilirsiniz.
Bu evo serisi ısı sorunu giderilen model.

Dün gece indirimi gördükten sonra ısı problemlerini okuyunca epey canım sıkılmıştı bunu da alamam artık diye, bu modelde olmadığını bilmek güzel oldu.
Bu evo serisi ısı sorunu giderilen model.
Çok teşekkürler bilgi için.

Dün gece indirimi gördükten sonra ısı problemlerini okuyunca epey canım sıkılmıştı bunu da alamam artık diye, bu modelde olmadığını bilmek güzel oldu.

Çok teşekkürler bilgi için.

Ben yine de 1000 lira fazla verip RX6600 alınması taraftarıyım haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…