A alperen1967 Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 SSD almayı düşünüyorum ama PC'de hangi giriş olduğunu bilmiyorum. Arkasını açıp fotoğrafını çektim yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
SSD almayı düşünüyorum ama PC'de hangi giriş olduğunu bilmiyorum. Arkasını açıp fotoğrafını çektim yardımcı olabilir misiniz?
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 Galiba yalnızca M.2 SSD girişi mevcut. Artı 0 Eksi
kinqofkinq12 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 355 Çözümler 2 1 Temmuz 2022 #3 alperen1967 dedi: SSD almayı düşünüyorum ama PC'de hangi giriş olduğunu bilmiyorum. Arkasını açıp fotoğrafını çektim yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 1437285 Genişletmek için tıkla... YouTube bakabilirsin. Pil biraz büyük geldi bana. Pil performansı nasıl? alperen1967 dedi: SSD almayı düşünüyorum ama PC'de hangi giriş olduğunu bilmiyorum. Arkasını açıp fotoğrafını çektim yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 1437285 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
alperen1967 dedi: SSD almayı düşünüyorum ama PC'de hangi giriş olduğunu bilmiyorum. Arkasını açıp fotoğrafını çektim yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 1437285 Genişletmek için tıkla... YouTube bakabilirsin. Pil biraz büyük geldi bana. Pil performansı nasıl? alperen1967 dedi: SSD almayı düşünüyorum ama PC'de hangi giriş olduğunu bilmiyorum. Arkasını açıp fotoğrafını çektim yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 1437285 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS A alperen1967 Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #4 kinqofkinq12 dedi: YouTube bakabilirsin. Pil biraz büyük geldi bana. Pil performansı nasıl? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Pil performansı iyi değil fişe takılı olmayınca oyunlarda sorun yaratıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
kinqofkinq12 dedi: YouTube bakabilirsin. Pil biraz büyük geldi bana. Pil performansı nasıl? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Pil performansı iyi değil fişe takılı olmayınca oyunlarda sorun yaratıyor.