510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.306 Makaleler 2 Çözümler 23 10 Ekim 2023 #11 Kapiciveysel08 dedi: Ergonomisi nasıl peki elime uyar mı yani elim çok büyük değil kullandığım mouse Izoly D8 herhangi sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Tutuş şekliniz nedir fareyi?
Kapiciveysel08 dedi: Ergonomisi nasıl peki elime uyar mı yani elim çok büyük değil kullandığım mouse Izoly D8 herhangi sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Tutuş şekliniz nedir fareyi?
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #12 Kapiciveysel08 dedi: Ergonomisi nasıl peki elime uyar mı yani elim çok büyük değil kullandığım mouse Izoly D8 herhangi sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ben yeni aldım Aorus'u zam gelmeden. Elime uyuyor size de uyar bence.
Kapiciveysel08 dedi: Ergonomisi nasıl peki elime uyar mı yani elim çok büyük değil kullandığım mouse Izoly D8 herhangi sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ben yeni aldım Aorus'u zam gelmeden. Elime uyuyor size de uyar bence.
K Kapiciveysel08 Picopat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #13 510095 dedi: Tutuş şekliniz nedir fareyi? Genişletmek için tıkla... Avuç içi tutuş hocam palm deniyor galiba tahsns dedi: Ben yeni aldım Aorus'u zam gelmeden. Elime uyuyor size de uyar bence. Genişletmek için tıkla... Memnunmusunuz peki fareden
510095 dedi: Tutuş şekliniz nedir fareyi? Genişletmek için tıkla... Avuç içi tutuş hocam palm deniyor galiba tahsns dedi: Ben yeni aldım Aorus'u zam gelmeden. Elime uyuyor size de uyar bence. Genişletmek için tıkla... Memnunmusunuz peki fareden
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.306 Makaleler 2 Çözümler 23 10 Ekim 2023 #14 Kapiciveysel08 dedi: Avuç içi tutuş hocam palm deniyor galiba. Memnun musunuz peki fareden. Genişletmek için tıkla... Biraz küçük gelebilir.
Kapiciveysel08 dedi: Avuç içi tutuş hocam palm deniyor galiba. Memnun musunuz peki fareden. Genişletmek için tıkla... Biraz küçük gelebilir.
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #15 Kapiciveysel08 dedi: Avuç içi tutuş hocam palm deniyor galiba Memnun musunuz peki fareden Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar kullandığım en iyi fare diyebilirim. Diğerlerini kullanmadığım için bilmiyorum.
Kapiciveysel08 dedi: Avuç içi tutuş hocam palm deniyor galiba Memnun musunuz peki fareden Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar kullandığım en iyi fare diyebilirim. Diğerlerini kullanmadığım için bilmiyorum.