TUF M3 vs DeathAdder V2 Mini

Bütçe
550₺
Makaleler
19
Tutuş şeklim clawgrip ve elim büyük Ve şu an kullandığım mouse 10cm ve bana rahat geliyor şu an bayağı. Fakat orta tuşu kırıldı yoksa değiştirmek istemiyorum. Mouse 12000DPI bunu çok aratmayacak mouse arıyorum hangisi daha iyidir?
Elim fazla terlemiyor.
El ölçülerim:
↕ 17, 5cm boy
↔ 9cm en

DeathAdder öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:

İkisi arasından kesinlikle dav2 mini. Onun haricinde bütçenizin üstünde ama ROG keris wired modeline bakabilirsiniz.

Aralarından DeathAdder V2 Mini elbette. Simetrik modelde claw ne kadar rahat olur tartışılır.

Aralarında DeathAdder V2 Mini daha iyi bir tercih olacaktır, bir diğer alternatif olarak da ASUS ROG Keris veya XPG Slingshot modellerine bakabilirsiniz.

Elin oldukça küçük. V2 Mini senin için ideal.

Eski kullandığın mouse nedir?

Aralarından DeathAdder V2 Mini elbette. Simetrik modelde claw ne kadar rahat olur tartışılır.

Tanırım videosunda tüm tutuş şekilleri için uygun diye geçiyordu (palm craw fingertip)

Aralarında DeathAdder V2 Mini daha iyi bir tercih olacaktır, bir diğer alternatif olarak da ASUS ROG keris veya XPG slingshot modellerine bakabilirsiniz.

Keris bütçemi aşıyor slingshot üstüne su falan dökersem gider

Eski kullandığın mouse nedir?
Rush Fighter RM42

Elin oldukça küçük. V2 Mini senin için ideal.
Küçük mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…