LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.673 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2022 #1 Monitörüm ASUS TUF Gaming 144 Hz 23.8 modeli galiba yerini değiştirdik ve ekranın boyutu değişmişti, şimdi 1920x1080 yapamıyorum. Hz’ini yükseltemiyorum bunun sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2022
Monitörüm ASUS TUF Gaming 144 Hz 23.8 modeli galiba yerini değiştirdik ve ekranın boyutu değişmişti, şimdi 1920x1080 yapamıyorum. Hz’ini yükseltemiyorum bunun sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm LuisB4y 20 Ağustos 2022 KomoG2M dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun adı hız aşırtma ama buradan da çözünürlük ve Hz ayarliyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka çözümler de var mı ya? Kablonun yerini değiştirdim düzeldi :d
KomoG2M dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun adı hız aşırtma ama buradan da çözünürlük ve Hz ayarliyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka çözümler de var mı ya? Kablonun yerini değiştirdim düzeldi :d
KomoG2M Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 407 20 Ağustos 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun adı hız aşırtma ama buradan da çözünürlük ve Hz ayarliyabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun adı hız aşırtma ama buradan da çözünürlük ve Hz ayarliyabilirsiniz.
KS KS LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.673 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2022 #3 KomoG2M dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun adı hız aşırtma ama buradan da çözünürlük ve Hz ayarliyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka çözümler de var mı ya? Kablonun yerini değiştirdim düzeldi :d Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
KomoG2M dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun adı hız aşırtma ama buradan da çözünürlük ve Hz ayarliyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka çözümler de var mı ya? Kablonun yerini değiştirdim düzeldi :d
KomoG2M Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 407 20 Ağustos 2022 #4 LuisB4y dedi: Başka çözümler de var mı ya? Kablonun yerini değiştirdim düzeldi :d Genişletmek için tıkla... Sevindim Artı 0 Eksi
LuisB4y dedi: Başka çözümler de var mı ya? Kablonun yerini değiştirdim düzeldi :d Genişletmek için tıkla... Sevindim