S SoldierMogus Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 Yakın zamanda hazır bir sistem alacağım için bir sorayım dedim. Aslında PSU kasaya bağlı olarak geldiği için yeterli midir diye soracaktım. Kasa ve PSU linki: XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 600W 80+ Bronze Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR Hatta hazır sistemin linki de bu: IMOLA-TUF3060Ti / INTEL I5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Alınır mı bu PSU?
Yakın zamanda hazır bir sistem alacağım için bir sorayım dedim. Aslında PSU kasaya bağlı olarak geldiği için yeterli midir diye soracaktım. Kasa ve PSU linki: XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 600W 80+ Bronze Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR Hatta hazır sistemin linki de bu: IMOLA-TUF3060Ti / INTEL I5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Alınır mı bu PSU?
Orion_1 Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 SoldierMogus dedi: Yakın zamanda hazır bir sistem alacağım için bir sorayım dedim. Aslında PSU kasaya bağlı olarak geldiği için yeterli midir diye soracaktım. Kasa ve PSU linki: XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 600W 80+ Bronze Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR Hatta hazır sistemin linki de bu: IMOLA-TUF3060Ti / INTEL I5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Alınır mı bu PSU? Genişletmek için tıkla... Gayet yeterli bence. PSU nasıldır bilmem ama ileride bilindik marka PSU geçersen iyi olur.
SoldierMogus dedi: Yakın zamanda hazır bir sistem alacağım için bir sorayım dedim. Aslında PSU kasaya bağlı olarak geldiği için yeterli midir diye soracaktım. Kasa ve PSU linki: XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 600W 80+ Bronze Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR Hatta hazır sistemin linki de bu: IMOLA-TUF3060Ti / INTEL I5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Alınır mı bu PSU? Genişletmek için tıkla... Gayet yeterli bence. PSU nasıldır bilmem ama ileride bilindik marka PSU geçersen iyi olur.
Deniz_atç Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.407 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Asus EX-A320M Gaming Ryzen 5 1600 AF Asus Dual RX 5500 XT oc 4gb Hikvision U10 16 gb (8x2) 3200 mhz ram Corsair VS450 450w 80+ psu Samsung Pm981a 256 gb m2 ssd Samsung 870 QVO 2 tb ssd Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 Yeterli ancak o sistem o fiyatı hak edermi tartışılır.
S SoldierMogus Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #4 Sonradan 750W geçmeye gerek var mıdır?
Orion_1 Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #5 SoldierMogus dedi: Aslında evet çok fazla bi fiyat ama ben biraz tuf modelini sevdiğim için öyle aldım herhangi bir sistem öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İleride işlemci veya ekran kartı yükseltmesi yapmayacaksan hayır.
SoldierMogus dedi: Aslında evet çok fazla bi fiyat ama ben biraz tuf modelini sevdiğim için öyle aldım herhangi bir sistem öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İleride işlemci veya ekran kartı yükseltmesi yapmayacaksan hayır.
S SoldierMogus Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #6 Deniz_atç dedi: Yeterli ancak o sistem o fiyatı hak edermi tartışılır. Genişletmek için tıkla... Aslında evet çok fazla bi fiyat ama ben biraz tuf modelini sevdiğim için öyle aldım herhangi bir sistem öneriniz var mı?
Deniz_atç dedi: Yeterli ancak o sistem o fiyatı hak edermi tartışılır. Genişletmek için tıkla... Aslında evet çok fazla bi fiyat ama ben biraz tuf modelini sevdiğim için öyle aldım herhangi bir sistem öneriniz var mı?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 7 Temmuz 2023 #7 Bu PSU sistem için yeterli.
S SoldierMogus Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #8 Orion_1 dedi: İleride işlemci veya ekran kartı yükseltmesi yapmayacaksan hayır. Genişletmek için tıkla... Yapmayı düşünebilirim çünkü uzun vadede kullanabilirim. Yanıtların için teşekkür ederim
Orion_1 dedi: İleride işlemci veya ekran kartı yükseltmesi yapmayacaksan hayır. Genişletmek için tıkla... Yapmayı düşünebilirim çünkü uzun vadede kullanabilirim. Yanıtların için teşekkür ederim
Orion_1 Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #9 SoldierMogus dedi: Aslında evet çok fazla bi fiyat ama ben biraz tuf modelini sevdiğim için öyle aldım herhangi bir sistem öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İlerde bilindik marka 650 watt psu alın keyfinize bakın.
SoldierMogus dedi: Aslında evet çok fazla bi fiyat ama ben biraz tuf modelini sevdiğim için öyle aldım herhangi bir sistem öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İlerde bilindik marka 650 watt psu alın keyfinize bakın.
S SoldierMogus Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #10 Teşekkür ederim arkadaşlar valla çok düşünmüştüm bunu bi sıkıntı çıkarır mı diye iyi ki de sormuşum. İyi günler dilerim herkese
Teşekkür ederim arkadaşlar valla çok düşünmüştüm bunu bi sıkıntı çıkarır mı diye iyi ki de sormuşum. İyi günler dilerim herkese