mehmetnacar24
Centipat
Daha fazla
Evet bende fark ettim, peki başka ne testi istiyeyim, ayriyetten ekran kartı dahil tüm sistemin 16 ay daha garantisi mevcutmuş bide sistem r5 7500f işlemcili onun aida64 sonuçlarında attı onlarida yollayalım mı?244 FPS almış internetten baktığım başka kart, bir de temp ve hotspot farkı neden fazla? Ayrıyeten FurMark tek başına yetmez bellekleri zorlayan testler iste.
Evet bende fark ettim, peki başka ne testi istiyeyim, ayrıyeten ekran kartı dahil tüm sistemin 16 ay daha garantisi mevcutmuş bir de sistem R5 7500F işlemcili onun AIDA64 sonuçlarında attı onlarida yollayalım mı?
Garantili ise alınır fiyatı da uygunsa pazarlık yaparsınız hocam.
Aciliyetten 27 bin yazmıştı ilan burada sizde bir bakabilir misiniz, amma benim korkum şu garantili kartı elleyip garanti dışına çıkarak bir işlem yapmış olabilirler mi, çünkü normalde 230-240FPS veren kart 200 vermiş kendilerine monitor vs parçalar sordum, acil ihtiyacımdan dolayı sadece kasayı satıyorum dedi durumumu düzeltince yeniden kasa toplayacağım için sadece kasayı veriyorum dedi. Link bu AIDA64 de bu ben pek anlamıyorum. Bir de hotstop denilen şey 83 de kart 83 derecemi görmüş eğer öyleyse sorun vardır herhalde, böyle 5 tane resim atmış.
Hayatımda ilk defa konu açtım ve bilgisayar sistemi topluyorum sizi yoruyorsam özür dilerim. Merakımı affedin.
Recep bey son kez bir soru soracağım size ben aslında 1080p oyunlar oynayacağım zaten, bu sistem bana fazla gelir mi, oynayacağım oyunlar GTA 5 fivem forza horizon 4 valorant Bir de call of duty modern warfare 3 bu tarz oyunlar sence bütçem kadar full parçalı garantili bir sistem mi alayım yoksa sadece bu kasa mı alayım. zaten durumum da 27-28 bin tl yani ikinci el garantili 3060ti ile monitörlü bir sistem mi alsam ya da 4060'lı monitörlü bir sistem mi alsam.Hocam fiyatı uygun gibi, garantileri de var yani alinabilir.
Recep bey son kez bir soru soracağım size ben aslında 1080p oyunlar oynayacağım zaten, bu sistem bana fazla gelir mi, oynayacağım oyunlar GTA 5 FiveM Forza Horizon 4 Valorant bir de Call of Duty Modern Warfare 3 bu tarz oyunlar sence bütçem kadar Full parçalı garantili bir sistem mi alayım yoksa sadece bu kasa mı alayım. Zaten durumum da 27-28 bin TL yani ikinci el garantili 3060 Ti ile monitörlü bir sistem mi alsam ya da 4060'lı monitörlü bir sistem mi alsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.