Mmekin Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #1 NVIDIA Quadro genelde workstation laptoplarda oluyor. NVIDIA TUF ekran kartlı masaüstü bilgisayar da nadiren satış sitelerinde gördüm.
NVIDIA Quadro genelde workstation laptoplarda oluyor. NVIDIA TUF ekran kartlı masaüstü bilgisayar da nadiren satış sitelerinde gördüm.
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.414 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #2 NVIDIA TUF dediğiniz Asus'un TUF serisi ekran kartları olabillir mi?
Mmekin Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #3 Berkay058 dedi: NVIDIA TUF dediğiniz Asus'un TUF serisi ekran kartları olabillir mi? Genişletmek için tıkla... Evet
Berkay058 dedi: NVIDIA TUF dediğiniz Asus'un TUF serisi ekran kartları olabillir mi? Genişletmek için tıkla... Evet
Deniz w Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #4 TUF ASUS'un oyuncu serilerinden bir tanesidir Quadro ise genelde mining için kullanılan (doğru olmayabilir) bir ekran kartı diye biliyorum
TUF ASUS'un oyuncu serilerinden bir tanesidir Quadro ise genelde mining için kullanılan (doğru olmayabilir) bir ekran kartı diye biliyorum
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.414 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #5 Asus TUF serisi ekran kartları oyun için üretiliyor.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2021 #6 Mmekin dedi: NVIDIA Quadro genelde workstation laptoplarda oluyor. NVIDIA TUF ekran kartlı masaüstü bilgisayar da nadiren satış sitelerinde gördüm. Genişletmek için tıkla... Ne dediğinizi tam olarak anlayamadım.
Mmekin dedi: NVIDIA Quadro genelde workstation laptoplarda oluyor. NVIDIA TUF ekran kartlı masaüstü bilgisayar da nadiren satış sitelerinde gördüm. Genişletmek için tıkla... Ne dediğinizi tam olarak anlayamadım.
Mmekin Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #7 Deniz w dedi: TUF ASUS'un oyuncu serilerinden bir tanesidir Quadro ise genelde mining için kullanılan (doğru olmayabilir) bir ekran kartı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Quadro is laptoplarinda var agir laptoplarda onun farki ne CUDA'si mi fazla? cagancandas dedi: Ne dediğinizi tam olarak anlayamadım. Genişletmek için tıkla... TUF'u az cok ogrendim. ASUS'un Gaming serisi yalniz laptoplarda agir olanlarda Quadro ekran kartlari var. Diger kartlardan farki ne onun?
Deniz w dedi: TUF ASUS'un oyuncu serilerinden bir tanesidir Quadro ise genelde mining için kullanılan (doğru olmayabilir) bir ekran kartı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Quadro is laptoplarinda var agir laptoplarda onun farki ne CUDA'si mi fazla? cagancandas dedi: Ne dediğinizi tam olarak anlayamadım. Genişletmek için tıkla... TUF'u az cok ogrendim. ASUS'un Gaming serisi yalniz laptoplarda agir olanlarda Quadro ekran kartlari var. Diger kartlardan farki ne onun?