Sadece bu dört seçenek arasından soruyorsan en iyisi bu:ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hangi monitör daha iyi? Bütçe 3bindi 5bine yükselttim hangisi iyi?
Bende tam bunu yazacaktımBütçeni 300 TL daha yükseltip hem Amazon TR'den almış olacaksın, hem de konuya eklediğin monitörlerin hepsinden daha iyi bir monitör almış olacaksın.
AOC 27G2SP 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 27G2SP 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 27G2SP 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçeni 300 TL daha yükseltip hem Amazon TR'den almış olacaksın, hem de konuya eklediğin monitörlerin hepsinden daha iyi bir monitör almış olacaksın.
AOC 27G2SP 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 27G2SP 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 27G2SP 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu monitörün en büyük eksiği joystick bulunmamasıdır. Keşke tuşlar yerine joystick tercih edilseydi.24 olanı ben de var aşırı memnunum bu ürün seni de memnun edecektir diye düşünüyorum. Üzmeyecek bir monitör. Tek bir eksiği var uygulaması çok kullanışlı değil tabii bunu ben de becerememiş olabilirim fakat neredeyse hiç uygulamasını açmıyorum pek kullanışlı değil
Ama bu bütçede daha iyi monitör bence bu:
LENOVO G24-20 23.8'' 165Hz 0,5MS(MPRT) FreeSync™ Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LENOVO G24-20 23.8'' 165Hz 0,5MS(MPRT) FreeSync™ Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bütçe artıyor ise yukarıda tavsiye edilen AOC da 5300TL için F/P güzel bir ürün.
Doğrudur. Sizdeki monitörün sorunlu çıkmasına üzüldüm. Her elektronik cihazda sorun çıkma potansiyeli mevcut tabi. G24-20 genel olarak memnun olunan bir monitör. Elbette şikayeti olan da vardır. AOC fiyatına göre güzel bir ürün, alacak kişinin bütçesi artıyorsa almalı tabi. Ama AOC'da sorun çıkmayacağının da garantisi yok. Belki leak olacak belki 14 tane ölü pixel çıkacakHocam üstte atılan AOC monitörlerle bunun arasında çok ciddi fark var. Bu ürün alıp 2 gün sonra iade ettim ve AOC 24G2SPU aldım ciddi kalite farkı var. İade etme sebebim ekranım anlık solup tekrar düzeliyordu fakat iyi ki iade etmişim AOC renk anlamında da çok çok üstün bence.
Memnun olan var mıdır bilmem de coil whine problemli bir monitör. Coil whine problemi olmasa da berbat bir monitör, yine alınmazdı zaten.G24-20 genel olarak memnun olunan bir monitör.
Yanlış. Kağıt üstü verilere bakarak monitör tercihinde bulunulmaz.Bu arada AOC monitörün en önemli eksi yanı 250cd/m2 parlaklığının olması.