Çözüldü TUF Z370-Plus Gaming anakartta Bluetooth var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
TUF Z370-Plus için Bluetooth özelliği bulunmuyor. Böyle bir ürün alarak kullanabilirsiniz.
TUF Z370-Plus için Bluetooth özelliği bulunmuyor. Böyle bir ürün alarak kullanabilirsiniz.

Çözüm
Aslında anlamak zor değil. Masaüstü anakartlarda dahili Wi-fi yoksa Bluetooth da olmuyor. En azından şimdiye kadar görmedim. Wi-fi varsa buna göre bakabilirsiniz.

Aslında anlamak zor değil. Masaüstü anakartlarda dahili Wi-Fi yoksa Bluetooth da olmuyor. En azından şimdiye kadar görmedim. Wi-Fi varsa buna göre bakabilirsiniz.

Hiç bilmiyorum 2018'de topladım PC'yi ogünden beridir de kablo ile bağlantı kuruyorum.

Cevabın içini sağ ol ama fiyatı yüksek daha uygun F/P bildiğin başka ürün var mı acaba?

Hiç bilmiyorum 2018'de topladım PC'yi ogünden beridir de kablo ile bağlantı kuruyorum.

Cevabın içini sağ ol ama fiyatı yüksek daha uygun F/P bildiğin başka ürün var mı acaba?
Uygun fiyata pek kaliteli ürün yok görebildiğim kadarı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…