Tulpar 20.3.2 ısınıyor

6iantguy

Hectopat
Daha fazla  
10875H'lı Tulpar 20.3.2 aldım. Cinebench R23 stres testinde 95 dereceyi görmesi normal mi? Veyahut Watch Dogs Legion oynarken anlık olarak da olsa 95'i görmesi doğal bir olay mı?

Keza fanımı Turbo moduna aldığımda fan anlık olarak tekliyordu ve bunun bir “sorun” olduğunu düşünüyorum; önemli midir? Servis ısrarla bu sorunları kabul etmiyor, sorun yok diye. Cihazı yollamak istiyor, iade istemeli miyim?

Dosya Ekleri

• BAF1C700-60C5-4C3E-99AC-B83DDA03767D.jpeg
    107,1 KB · Görüntüleme: 74
Video yüklenemiyor buraya link veriyorum o yüzden; Monster Notebook Tulpar T7 20.3.2 Ayıplı Ürün Satışı

Şu linkte fanın videosu mevcut bakabilir misin? Thermal throtling olabileceği söylendi ama bu olay yaşanırken bi performans kaybı göremedim

Fan ile ilgili bir sorun var mı hala? Ayrıca, firma size aynı şeyleri tekrar eder değerler normal, kullanım koşuluna vs göre değişir gibi.
Firmaya göre 99 derece de normal o yüzden çok umrumda değiller, laptop 13 gündür serviste (araya bayram ve haftasonu girdiği için) fana dair hiçbir geridönüt vermediler yani hala aynı durumda muhtemelen

Firmaya göre 99 derece de normal o yüzden çok umrumda değiller, laptop 13 gündür serviste (araya bayram ve haftasonu girdiği için) fana dair hiçbir geridönüt vermediler yani hala aynı durumda muhtemelen
Isı değerlerine bahane bulabilirler, fakat fan sorunu ve klavyenin ışıklarının gidip gelmesine bahane uyduramazlar.

96 dereceden sonra frekans kısar, güçlü işlemci gayet normal.
90'dan sonra azaltır. Maksimum 95'dir muhtemelen 95'e gelirse frekansı çok düşürür.
Isı değerlerine bahane bulabilirler, fakat fan sorunu ve klavyenin ışıklarının gidip gelmesine bahane uyduramazlar.
Evet bence de ışıkların gidip gelmesi pil olayı falan ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…