Tulpar 7 20.5'i alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G513RM Ryzen 7 6800H , NVIDIA RTX 3060 140W, 16GB 4800MHz RAM, 512+500GB M2 SSD
Artık kararımı verdim, 1 hafta içerisinde almayı düşünüyorum. Bu bütçedeki diğer bilgisayarlardan performans olarak iyi sadece Turbo modu yok ama oyun modunda bile geçiyor. ROG STRIX'i alacaktım kasası falan aşırı iyi ama böyle deli dehşet oyun oynanacak bir bilgisayar gibi değil. İşlemci sorun çıkartabiliyor. Siz ne dersiniz?

29000 hocam. Bu model bitti mağazalarda kalmış ama maalesef şehrimde yok.

İşlemci sorun çıkartabiliyor derken? O cihazada Turbo gelince çıkacağı sıcaklıkları da belli değil 12700h i yüksek TDP'de kaldirabilecek mi diye.

Hocam 3D mark testinde işlemci 6 kere throttle oluyor performansı düşüyor sıcaklığı artıyor ROG'da.

Bence 30k verilmemeli. Monster bütçe çıkmadığında F/P laptop alacağın zaman alınır bence, yoksa kendini kanıtlamış markalar ile ilerlemek çok daha sağlıklı olacaktır. Driver güncellemeleri, bios vs vs.

4K daha çıkarsa, MUX yok ama yine de 3070(85w) ve Ryzen9.

Son düzenleme:

28500'e alacağım hocam. Max Q 3070 ile Max-P 3060 aynı neredeyse para yok zaten.

Bu modeli gördüm. İşlemci aynı zaten ROG'da sorun çıkaran bunda da çıkarır çünkü throttle işlemcide gerçekleşiyor. @timelook siz ne dersiniz bu işlemci işine?

Bu modeli gördüm. İşlemci aynı zaten ROG'da sorun çıkaran bunda da çıkarır çünkü throttle işlemcide gerçekleşiyor. @timelook siz ne dersiniz bu işlemci işine?
Altına soğutucu alıp max tdp yi 75 den 70 e çekersen 4GHZ sabit ısınmadan 75-80'de oynanıyor. Sıkıntı yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…