Tulpar 7 20.5'i alınır mı?

Yarın bende tek jaka düşürecek kablo alacağım. Benim çift jak ondan konuşamıyorum oyunda. Çok canım sıkılıyor.

Allah'tan benimki tek jak girişli bir de USB ses kartı var onsuz yapabilir miyim bilmiyorum ama bir şekilde ayarlayacağım artık.

Anakartınkini test etmiştim. Benim kulaklıkta ses kartı yok. Direk laptopu kullanıyor. Temiz ses geliyordu.
Lütfen öyle olsun ya valla şuanki eski bilgisayarımda kendi kendine ayarları bozuluyor sesim karşıya az gidiyor tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum uğraş dur hiç çekemem.

Ne zaman alıyorsun? Sende incelemenin altına atarsın testteki puanları.

Bir hafta içerisinde alacağım, belki de vazgeçerim parayı bekletir gelecek yıl elektro gitar alırım.

TUF serisi alınmaz hocam. ROG'un en azından stil olarak bir albenisi var Hayırlı olsun diyelim şimdiden.

Tulpar T7 20.5 27000 lira da aynı fiyatı koruması durumunda belki onu da alabilirim. Fiyatı bu seviyedeyken alınır mı? Sizce @Artoria Pendragon

Açıkçası ben fiyatı pek onemsemiyorum model hakkında net olarak bilgi yoksa. Ben STRIX derim gene. Cihazin tam performansi çıkmadığı için hala bilemiyoruz.

Tamamdır hocam ROG kafama daha çok yatıyor zaten de 12. nesil i7'ler malum bayağı iyiler o yüzden Monster'a yönelmek istiyorum sadece. Bir arkadaş daha bugün almıştı inceleme yayınlarsa ondan da fikir alırım, kararım muhtemelen ROG olur ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…