TULPAR T5 V1.4.1 vs TULPAR T5 V4.1

MONSTER® TULPAR T5 V1.4.1 15.6 Subwoofer, DVD-RW ve Killer Ethernet özelliği dikkat çekiyor. MONSTER® TULPAR T5 V4.1 15.6 ise IPS panel ve M.2 portu bulunması artıları. İhtiyaçlarınıza göre seçiminizi yapabilirsiniz.

MONSTER® TULPAR T5 V1.4.1 15.6 modeli beni bir nebze kendine çeken özelliği ekran kartının değişmesi DVD-RW olması diğer V4.1 modelinde ki M.2 portunu biraz açıklarsan sevinirim

M.2 portu düşük alanda depolama alanı sunuyor. M.2 SSD takabiliyorsunuz yani. Özellikle oyuncu için Killer Ethernet ve Subwoofer iyi bir seçenek. IPS panel için şahsen bu özelliklerden vazgeçmezdim.

M.2 portu düşük alanda depolama alanı sunuyor. M.2 SSD takabiliyorsunuz yani. Özellikle oyuncu için Killer Ethernet ve Subwoofer iyi bir seçenek. IPS panel için şahsen bu özelliklerden vazgeçmezdim.

MONSTER® TULPAR T5 V1.4.1 15.6 Sanırım bu modeli tavsiye ediyorsun Peki bu modele SSD takabiliyormuyuz ?

Aynen, şu an stokta olan modeli tercih etmek daha mantıklı bana göre.
Düzenleme: Diğeri 20 ocakta gelicekmiş ancak belirttiğim model IPS olan model. Bu yüzden stokta olan model diye belirttim.

Bilgisayarını taşımak, gittiğin yere götürmek istiyorsan yada zorunda kalıyorsan laptop tabii. Ancak böyle bir durum yoksa masaüstü alabilirsin. Şahsi fikrim laptop, masaüstü diyen arkadaşlarda çıkıcaktır. Burada kararı siz vereceksiniz.

İkisinin Arasında Oyunlarda sistematik bir fark varmı yani masaüstünde atıyorum 70 fps ise laptop'da bu 50 fps mi oluyor yoksa bu iki sistemide karşılaştırırsak ikisinin arasında bariz bir fark var mı yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…