Tulpar T5 V13.1 vs MSI GE62VR 7RF

65 70 arasında derecelerde bende Abra var eğer cihazını bu Monster için geçerli değil sadece olduğundan fazla yükle çalıştırırsan bence OC da buna dahil her türlü ısınma sorunu yaşarsın. Bu cihazdan ziyade daha çok senin kullanımına kalmış.

monster dışında önerebileceğiniz var mı? Ekran kartı 1060 veya 1050 ti olsa iyi olur.

Merhabalar,
Şuanda bizzat Monster Tulpar T5 V13.1.1 15,6" model bilgisayarımla yazıyorum. Gayet uygun gayet kullanılası bir bilgisayar olduğunu söyleyebilirim, ısınma sorunu yaşamadım fakat yük altında fanların sesi rahatsız edebilir. Grafik tasarım render programları içinde gayet uygun olduğunu söyleyebilirim. Ha birde IşIqLı MıŞıqLı baya albenisi olan bi kasası var

İlk cihazları gayet iyiydi ama sonrasında sağlamlık olarak vs. bozdular kendilerini. O nedenle çok da tavsiye etmiyorum kullanan arkadaşlarımdan da memnun olan yok.

laptop tavsiyesi olan var mı ? max 6500tl ekran kartı 1050ti veya 1060 olsun şimdiden teşekkür ederim

Tulpar T5 V13.1.1 15.6" Gaming Laptop bence bunu kaçırmayın.

mosnter ile alakalı sıkıntı var adamlar toplama laptop yapıyorlar fiyatları çok iyi ama kaliteden çalıyolar ayrıca kullananları çok sık hata aldıklarını duydum (en çok da ısı sorunu ve donma sorunları) servislerine çok alet gidiyor.O yüzden monster dışında tavsiyeniz varsa çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…