Tulpar T5 v16.1 vs Tulpar T7 v13.1.1

Bence bu konu çok saçma olmuş. Fark ortada değil mi? bu arada bende Tulpar T5 V16.1 alacağım... Dünya üzerinde Gtx 1070 ve 7. nesil mobil 7700hq'lü ve soğutması iyi olan bu fiyata Türkiye garantili ve sıfır bir ürün yok birde Gtx 1060 ile 1070 in arasında dünyalar kadar fark var. Eğer LOL v.b düşük özellikler isteyen oyunları oynamak için alıyorsan gtx 1060 lının avantajı ekranı ve 1tb hdd si benim tercihim kesinlikle V16.1 yandan olurdu...

Aslında evet şuanlık sadece LOL gibi oyunlar oynuyorum ama bunun nedeni bilgisayarımın güçlü olmaması. Yazın bilgisayar aldığımda genellikle PUBG, Just Cause 3 ve Witcher 3 oynamaya başlayacağım oyüzden de ekran kartının biraz daha iyi olması çok işime yarar ama ekran çözünürlüğü 1920-1080 olduğunda GTX 1070 fazla gelebilir diye düşünmüştüm. Depolama farkı benim için sıkıntı değil çünkü oynadığım oynların ve kullandığım programların boyutunu hesapladım yaklaşık 200 GB ediyor belki biraz daha az. Geriye kalan 56 GB ninde 1-2 yıl çok rahat yeteceğini düşünüyorum. Daha sonradan belki hdd ekletirim yorumun için teşekkürler. Büyük ihtimalle 1070 olanı alacağım. Hem yaza doğru GTX 2000 serisi çıkacağı için fiyatlar biraz daha ucuzlar diye düşünüyorum.

Piyasada bitcoinciler bitmeden ucuzlamaz daha pahalanır sen oyun için alıyorsun 1 tane adamlar 100 tane para için maalesef 1600 tl ye sıfır aldığım Evga Gtx 1070 şuan 3700 tl
laptop konusuysa kesinlike 1070 ayrıca 1080p için fazla falan değil aksine az bile olur full ayarlarda tam ideal yani 1080p için ben 2k monitörle kullanıyorum 1070 az geliyor 1080ti lazım G-sync ve 165 hz in etkisini görmek için yeni oyunlarda ama 1080p de gayet yeterli ama laptopların 7700hq ve Gtx 1070 ile masaüstünün 7700k ve Gtx 1070 arasında dünyalar kadar fark var...

Anladım haklısın ama bitcoinle uğraşan bi arkadaşım var ordan biliyorum şuan bitcoin düşüşteymiş galiba. Ve doğru diyosun masaüstü ile laptop arasında çok fark var ama masaüstü alamam çünkü yılın her ayı aynı şehirde olmuyorum. Okul zamanlarında Çanakkale tatil de İstanbul ve Sakarya’da oluyorum o yüzden masaüstü çok zor olur ve yurtta kalıyorum zaten yurtta masaüstü kullanamam.

bende masaüstü kullanıyorum tulpar t5 v16.1 alacağım monitörüme bağlayıp masaüstü gibi kullanırım ve taşıyabilirim dışarıda yanımda

bende masaüstü kullanıyorum tulpar t5 v16.1 alacağım monitörüme bağlayıp masaüstü gibi kullanırım ve taşıyabilirim dışarıda yanımda
Mantıklı ama yanında taşımak zorunda kalmıyosan laptop alma. Ben mecbur kaldığım için alıyorum yoksa bence de masaüstü laptopdan kat kat daha iyi

programcılık okuyorum lazım oluyor mecburen labaratuvarın masaüstüleri pentium 4

t5 v16.1 modelini bende almayı düşünüyorum ekran kartı ve soğutması sebebiyle diğerine tercih edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…