Tulpar T5 V18.1 Şarj Nasıl Edilmeli?

eigengraubd

Decapat
Ben araştırmalarım sonucu ve burada sizlerden aldığım öneriler sayesinde Monster Tulpar T5 V18.1 notebooku aldım. Şimdi gönderilen flash içerisinden kurulumları yaptım ekran kartını güncelledim ve şarja taktım fullenmesini bekliyorum.

Genel olarak ilk başlarda ne yapmalıyım ve şarj aleti takılıyken oyun oynarsam bir sıkıntı olabilir mi? Yoksa şarjını fulleyip şarjdan çıkarıp öyle mi oyun oynamam gerekiyor, tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler efenim...

Performans düşüşü olmaması için şarjda oynayabilirsin. Bilgisayar zarar vermez.

Oyun odaklı laptopların bataryaları kısa süreli oluyor. Onun için şarjda oynamak bir şey kaybettirmez. Bu arada taktığın şarja ne olur olmaz diye akım önleyici priz yaptır bütçe var ise. Garantiye al çünkü o laptopa bir şey olsun istemez kimse.

Bende T7 kullanıcısıyım sorun olursa mutlaka yaz bana konuda etiketleyerek. Oyun oynarken fiş takılı olucak 1, eğer takmazsan 30FPS alırsın, bataryaya zarar vermez hiçbir şekilde. 2. olarak ise benim ki 3 saatte %100 olmuştu. Driverları yükledikten sonra Intel Support & Driver Assistant´ı indir.

Bilgisayarını ilk defa şarj ediyosan sabaha kadar şarjda ve kapalı durmasını tavsiye ederim. Uzun süredir kullanılmayan bataryalar kendine gelmek için belirli bi süre ister.

Şarja takılı iken bataryayı söküp öyle oynayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…