Tulpar T5 V19.1 15.6" Alınır mı?

Sakitsu

Kilopat
Yer
Giresun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. 4 yıl veya daha uzun süre kullanabileceğim bir dizüstü bilgisayar arıyorum ve bütçem yaklaşık 8.000 TL civarında. Çoğunluklu olarak oyun oynayacağım ama üniversite bölümüm nedeniyle After Effects ve Maya gibi programları da kullanmam gerekiyor ve almak istediğim bilgisayar bu 2 ihtiyacımı karşılasın istiyorum. Üniversiteye gittiğim için dizüstü almam gerekiyor. Oynayacağım oyunlar açık dünya tarzı oyunlar olacak ve CO-OP destekli oyunlar olacak.
İstediğim model şu:

Tulpar T5 V19.1 15.6" Oyun Bilgisayarı

(+1 TB Harddisk eklentisi yapacağım)

Sorularım ise şu şekilde:
- Almalı mıyım yoksa bu fiyata daha iyileri de var mıdır?
- Beni kaç yıl idare edebilir?
- Oyunları yüksek kalitede kaç FPS alabilirim?

Oyun tavsiyelerine de açığım bu arada. ヾ(•ω•`)o

Son düzenleyen: Moderatör:
bence bu fiyata laptop alınmaz laptop dediğin 4000 5000 bin e alınır onun dışında para biriktirirsin pc toplarsın gösterdiğin laptopa bakılırsa kötü diyemem fiyatına göre gayet iyi gördüğüm kadarıyla csgo ayarları full iken 200 de dolaşıyor güzel ama dediğim gibi ben senin yerinde olsam 1050 ti laptop alırdım onun dışında da adam akıllı pc toplardım bana göre 8000tl bir laptop için fazla

kesinlikle 1050ti olan bir laptop almayın bence monster laptoplar şuan fiyat performans olarak en iyileri ve bu bilgisayar sizi uzun süre götürecektir 1660Tİ performanslı bir ekran kartı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz tabi bu fiyata çok daha iyi masaüstü toplanır ancak öğrencisiniz laptop almak zorundasınız sanırım.

Aldınız mı hocam Tulpar T5 v19.1'i?
Aldım. Kendisi tam bir oyun canavarı. Herhangi bir oyunu 60 FPS 1080p olarak oynayabilirsin ama bilgisayar aşırı derecede çok ısınıyor ve fan sesi çok yüksek. Ardından gelen küçük sorunlarım da var tabi ama yine de mükemmele yakın bir bilgisayar.

Hocam açıkçası çekmecede kullandığım için, sürgülü kısımda direkt olarak fan sesi ve ısı elime yansıyor. Her ne kadar havayı arkaya verseler de benim açımdan rahatsız edici bir durum. Ama sizin de söylediğiniz gibi özellikleri gerçekten çok iyi, piyasaya göre en uygun fiyatlı performans canavarı. Sonrasında olan herhangi bir probleme karşı destek ve 6 ayda bir servis tarafından ücretsiz bakım yapılması da beni cezbeden konulardan. Küçük sorunlar demişsiniz hocam ne tür sorunlarla karşılaştınız. Tercih yapmamda yardımcı, yol gösterici olurlar belki.

MSI GL63 8SD modeli çok güzel bir model, ikisi arasında kalmıştım ben de tam üstüne attınız. Sizce neden monster değil, bu model alınmalı. Ya da siz kullanıcı mısınız, yol göstermesi açısından sizin de yorumunuzu almak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…