Tulpar T5 V19.1 alınır mı?

kang

Decapat
Ben Tulpar T5 V19.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook almayı düşünüyorum. Şu nedenler için alıyorum:
  • Ubuntu Windows10 ve Hackintosh ile macOS kullanacağım
  • Güncel tüm oyunları oynuyorum
  • Yazılım Mühendisliği öğrencisiyim
  • Grafik tasarım ile ilgileniyorum
  • Yurtta kaldığım için masaüstü kullanamam
Sizce Monster taşımak için iyi midir? Monster sorun yaratır mı? Sizce seçimim iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ısınıyor diyorlar.

Aldım şuan kullanıyorum baya memnunum. Alınır istediklerini rahat yaparsın.

Bir yırtılma fark etmedim. Plastik kasa ama öyle kalitesiz bir hissiyat vermiyor. Isınmasına gelince yaz aylarındayız doğal olarak ısınıyor ama altına güzel bir soğutucu alırsanız bir problem olmuyor.

Bir yırtılma fark etmedim. Plastik kasa ama öyle kalitesiz bir hissiyat vermiyor. Isınmasına gelince yaz aylarındayız doğal olarak ısınıyor ama altına güzel bir soğutucu alırsanız bir problem olmuyor.
Afterburner ile deneme imkaniniz oldu mu 80 derece ustune ciktigi oluyor mu?
Monster t5 v17. 1 kullaniyorum cs go gibi oyunlarda yirtilma hissediliyor 75 derece ustune cikmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…