Tulpar T5 V20.1 fan sesi çok fazla

• Konuyu başlatan Krmyl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.285

Krmyl

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, iki gün önce sipariş ettiğim Tulpar T5 dün elime ulaştı. Özellikleri i7 10. nesil, RTX 2060, 16 GB RAM ve 256 GB SSD. Bilgisayarı açtım, kurulumunu USB bellek ile kendim yaptım, denemek için CS:GO indirdim fakat oyuna girdiğim andan itibaren öyle bir fan sesi geldi ki 3 oda ilerideki kardeşim rahatsız oldu. 5 dakika dayanamadım oyuna, kapattım. Sizce bu problemin sebebi nedir? Acaba ben sürücüleri doğru düzgün yükleyemedim mi veya işletim sistemini mi düzgün yükleyemedim diye düşünmeye başladım. Bugün çözemezsem sorunu sanırım yarın gidip iade edeceğim ya da teknik servise vereceğim. Teşekkürler şimdiden.

Hocam quick cpu indirdim. FIVR control kısmında nerden işlemciyi sabitleyeceğimi bulamadım tam olarak

Hocam bir de ben sanırım bunu iade edip Helios 300 alacağım o size gösterdiğim RTX2060'lı olan modeli fakat onda da umarım böyle deli gibi fan sesi gibi çeşitli problemlerle karşılaşmam ne diyorsunuz?
Hocam bana Discorddan ulaşın yardımcı olayım tüm ayarlarda. Schentienel #9976

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı