Tulpar T5 v20.3 vs Nitro 5 AN517

Acaba ustunde ki SSD'yi cihaz geldikten sonra gönderip değiştirmeye izin verirler mi?

300 TL fark ile değiştirebilirsin kutuyu açmaman lazım ama.

Hocam ben 512 GB Samsung ile değişmek için para biriktiriyoum, SSD sorunlu olsun olmasın ki benimki WD değil.

Samsunga gerek yok Crucial PC Max okuma yazma hızını veriyor zaten fazlasının anlamı yok ve fiyatı da çok pahalı.
Kullanılan ürün değiştirmiyorlar yalnız.

300 TL fark ile değiştirebilirsin kutuyu açmaman lazım ama.
Böyle bir şeye dayanacagimi sanmıyorum kaç gün oldu hala kargoya verilecek. O bir yana ben bir süre kullandım diyelim fark ettim ki ssd çok yavaş ve sorunlu verip degisdirtemiyor muyum parasıyla ?

Böyle bir şeye dayanacagimi sanmıyorum kaç gün oldu hala kargoya verilecek. O bir yana ben bir süre kullandım diyelim fark ettim ki SSD çok yavaş ve sorunlu verip degisdirtemiyor muyum parasıyla?

Hayır hocam karpuz mu seçiyorsunuz beğenmiyorsun değiştirin diyorsun.
Kutuyu açmadan monstera göndericen parayı atıcan onlar değişim yapıyor kutuyu açtıktan sonra herahangi bir ürünü değiştiremezsiniz siz kaç TL'ye aldınız.
(Ben pazar sipariş verdim çarşamba elimdeydi)

Hayır sdd soketinden sddyi cikarip baska bir sdd takmak değil mi bu neden olmasın ki ? Neyse sorarım gelsin de. 17300 a aldım 24 ünde hala kargoya verilmedi hic bir sitede stok kalmamış v20.3 ün heralde üretip mi gonderiyolar napacaklar. 7 mart diyo kargoya verilme tarihi

Hocam ürün eline geldi tamam mı ürünün içindeki X marka SSD'in olsun bu kutuyu açarsan X marka SSD'yi kullanıcaksın tamam mı?

Diğer yol:
Ürününüz elinize geldi X marka SSD var kullanmak istemiyorsunuz bunu monstera gönderiyorsun kutuyu açmadam Monster diyor ne takayayım sana sende diyeceksin bunu tak bana diyor bana bu kadar para vermen gerekki X marka SSD'yi y markası ile değiştireyim.

Diğer yol: İstediğin zaman monstera ürününü gönderip parası ile y markası SSD'yi boş yuva varsa takabilirsin.

Sence gerek olacak derecede kötü bi sdd mi bu değer mi

Ürün gelsin de duruma göre tek derdim
Bilmiyorum @499337 SSD de sorun vardı diyordu en son ama

300 TL koymaz ise değiştirin ve sabrede bilecekseniz.

Ya da 300'e biraz daha koyup 500 GB başka bir SSD alırsınız 1TB olur.
Ürün gelsin de duruma göre artık tek derdim ssd olsun onu da farkini verip dediginiz gibi 1 tb samsung ssd takmayı planliyorum. Bakalım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…