Monster almanızı kesinlikle önermiyorum hocam. Evet teknoloji işi şans ama istatistikler yalan söylemez açın kullanıcı yorumlarını olumlu mu çok olumsuz mu çok kendiniz görün. 1 yıl kullandım teknik servis yetersiz sadece geçici çözümler sağladılar. Malzeme kalitesi zaten çok vasat. Aynı parayla başka markalara yönelmenizi tavsiye ediyorum. Diğer konuları incelerseniz diğer markalar hakkında fazlasıyla görüş bildirilmiş.
Hocam bu attığın bilgisayar forumdaki arkadaşların önerdiği ve incelemelerini de araştırırsan gayet olumlu olan bir bilgisayar. Ben de zaten bundan alacağım. Fakat Monster ile hukuki süreç sürüyor bu nedenle o hallolduktan sonra almayı düşünüyorum indirimdeyken kaçırma derim gerçekten güzel cihaz.
Hocam o kadar teknik detayını bilmiyorum. Ben de pek bilgili değilim ama hem buradaki arkadaşlar öneriyor hem de YouTube üzerindeki yabancı incelemelerde övülüyor. Senin yine de içine sinmezse başka bir marka bak derim. Son incelemelerine ve şikayetlerine bakılırsa Monster F/P gibi gözükse de performans bakımından kimseyi güldürmüyor. 1 yıl kullandım senin de paran yanmasın diye söylüyorum. Memnun olan muhakkak vardır ama olmayan sayısı daha fazladır bundan eminim.
Hocam inçten fedakarlık edip düzgün bir makine almak bence daha önemli boş verin 17.3 inç olayını. Benimki öyleydi ama cihaz kötü olduktan sonra neye yarar ki.