Tulpar T5 V23.1.2 laptopun ETS 2 performansı iyi mi?

Temsa

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Adana, Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T5 V23.1.2 15,6
FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat Led Ekran
32 GB (2x16) DDR5 1.1V 4800MHZ SODIMM
Nvidia Geforce RTX 4060 Max Performance 8GB GDRR6 128-BİT DX12
1TB Samsung PM9A1 M2 SSD (Okuma: 7000MB/s, Yazma: 5100 MB/s)
Intel Raptor Lake Core i5-13500HX 14C/20T; 24MB 3.50 GHZ, Max 4.70 GHZ 55W
Meslek
3D Modelleme, Oyun Geliştiricisi, YouTuber...
ETS 2'de grafikler Full ölçekleme Full, calais ve duisburg gibi çok kalabalık yerlerde 48-60 FPS görüyor.
80-87 derece Max görüyor nasıl sizce?
Kart: RTX 4060 8 GB 140W.
Bilgisayar

Ekran kartı mı işlemci mi 87 derece oluyor? @berke097 buyurun v23.1 kullanan arkadaş .

Ekran kartı mı işlemci mi 87 derece oluyor? @berke097 buyurun v23.1 kullanan arkadaş .
İşlemci 87 derece ise gayet normal benim eski cihazımın GPU'su 84 derecelere kadar çıkıyordu işlemci ise 92 derecelere kadar çıkıyordu daha aramadılar zaten ödeme hakkında ve fiyat hakkında bilgi alacağım faturadaki fiyattan düşeriz dediler.

Alalı uzun zaman oluyorsa pahalıya patlar.

Alalı uzun zaman oluyorsa pahalıya patlar.
Evet cihazı 1 sene önce aldım şu anki hesabıma göre 14500 TL ödeme yapmam gerekecek hala kendilerini bekliyorum nasıl ödeme yapacağım taksit ödeme vb bilgi alıcağım fakat en son 2.5 saat önce talep oluşturdular arayan yok.

Cihazdan memnun musun? Msi afterburner ile testlerini yapıp bize değerleri gönderebilir misin? aynı cihazı bende alacağım fakat senden ilk önce görüşlerini almak istiyorum.

Fikrinizi etkilemek istemem ama büyük kazık gibi geldi.

Fikrinizi etkilemek istemem ama büyük kazık gibi geldi.
O fiyata TUF alabileceğimi veya Nitro alabileceğim biliyorum fakat artık beklemek istemiyorum şimdi iade desem beni 1 ay uğraştıracaklar yok muhasebe bekliyoruz yok şu yok bu bir de Intel işlemciden dolayı bu cihazı tercih etmek istiyorum benim için önemli işlemci gücü ne yazık ki Batarya gücü isteseydim Ryzen model seçerdim.

Intel işlemcili Victus, TUF ve Nitro serileri mevcut. Ayrıca Ryzen de batarya sömürüyor .

Intel işlemcili Victus, TUF ve Nitro serileri mevcut. Ayrıca Ryzen de batarya sömürüyor .
Victus cihazlarda güzel fakat maalesef ki beni iade için çok uğraştıracaklar hem de T5 v23.1 cihaz küçük olduğu için taşımasıda benim için rahat olacak şansımı denemek istiyorum bu cihazla neyse konuyu çok abartmadan arkadaşın test değerlerini beklemek istiyorum.

Son olarak konu dışı fakat cihazda MUX switch bulunuyor mu?

Son düzenleme:
Var evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…