TheComputerGeek
Hectopat
Daha fazla
Merhaba hocamlar. Bir hafta önce Monster Tulpar T5 v23.2 modelini aldım. Bu haftanın başında CS:GO oynarken duvardaki dokuların mouse hareket ettiğinde farklılaşması sebebiyle şüphelenip test yaptım ve cihazımda ghosting sorunu olduğunu tespit ettim. Bugün cihazı Monster servisine götürdüğümde cihazda ghosting olmadığı söylendi ve gerçekten de cihazda ghosting problemi yoktu. Eve geçtiğimde bilgisayarı açtım ve tekrar ghosting sorunu gözlemlemeye başladım.
Sorun zaten tespit ettiğim günden beri şiddeti artıp azalan bir şekilde devam ediyordu. Sizlere sorum bunun yazılımsal bir problem olma ihtimali nedir? Format atsam düzelme ihtimali nedir? Yazılımsal olarak çözülmezse bu işi servisle nasıl çözebilirim? Servis sürekli ggidip gelebileceğim bir konnumda değil, dolayısıyla bir kez daha gidersem eğer cihazı bırakıp tamir edilince almak istiyorum.
Sorun zaten tespit ettiğim günden beri şiddeti artıp azalan bir şekilde devam ediyordu. Sizlere sorum bunun yazılımsal bir problem olma ihtimali nedir? Format atsam düzelme ihtimali nedir? Yazılımsal olarak çözülmezse bu işi servisle nasıl çözebilirim? Servis sürekli ggidip gelebileceğim bir konnumda değil, dolayısıyla bir kez daha gidersem eğer cihazı bırakıp tamir edilince almak istiyorum.