TheComputerGeek Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 166 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #21 e.n.e.s dedi: Bununla deneyebilirsiniz. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam halen olmuyor. Hem sistem çok yavaş çalışıyor hem de Wi-Fi Ethernet Bluetooth ekran parlaklığı gibi özellikler çalışmıyor.
e.n.e.s dedi: Bununla deneyebilirsiniz. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam halen olmuyor. Hem sistem çok yavaş çalışıyor hem de Wi-Fi Ethernet Bluetooth ekran parlaklığı gibi özellikler çalışmıyor.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 19 Ekim 2022 #22 Hocam doğru EFI'yi attığınıza emin misiniz? Çünkü o EFI ile en azından Ethernet'in her türlü çalışması lazımdı.
Hocam doğru EFI'yi attığınıza emin misiniz? Çünkü o EFI ile en azından Ethernet'in her türlü çalışması lazımdı.
TheComputerGeek Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 166 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #23 e.n.e.s dedi: Hocam doğru EFI'yi attığınıza emin misiniz? Çünkü o EFI ile en azından Ethernet'in her türlü çalışması lazımdı. Genişletmek için tıkla... Bir daha sıfırdan USB'ye yazdırarak deneyeyim hocam. e.n.e.s dedi: Hocam doğru EFI'yi attığınıza emin misiniz? Çünkü o EFI ile en azından Ethernet'in her türlü çalışması lazımdı. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni USB ile denedim. Halen internet ve Bluetooth mevcut değil. 2. EFI dosyasının kext kısmını ilk EFI içerisindeki kext dosyasıyla değiştirip denedim yine olmadı. Ses de halen yok hocam. Son düzenleme: 8 Ocak 2023
e.n.e.s dedi: Hocam doğru EFI'yi attığınıza emin misiniz? Çünkü o EFI ile en azından Ethernet'in her türlü çalışması lazımdı. Genişletmek için tıkla... Bir daha sıfırdan USB'ye yazdırarak deneyeyim hocam. e.n.e.s dedi: Hocam doğru EFI'yi attığınıza emin misiniz? Çünkü o EFI ile en azından Ethernet'in her türlü çalışması lazımdı. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni USB ile denedim. Halen internet ve Bluetooth mevcut değil. 2. EFI dosyasının kext kısmını ilk EFI içerisindeki kext dosyasıyla değiştirip denedim yine olmadı. Ses de halen yok hocam.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 8 Ocak 2023 #24 Aşağıdaki EFI ile ile deneyin, sistem açıldığında Heliport adlı uygulamayı indirip oradan internete bağlanmayı deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Releases · OpenIntelWireless/HeliPort Intel Wi-Fi Client for itlwm. Contribute to OpenIntelWireless/HeliPort development by creating an account on GitHub. github.com
Aşağıdaki EFI ile ile deneyin, sistem açıldığında Heliport adlı uygulamayı indirip oradan internete bağlanmayı deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Releases · OpenIntelWireless/HeliPort Intel Wi-Fi Client for itlwm. Contribute to OpenIntelWireless/HeliPort development by creating an account on GitHub. github.com
TheComputerGeek Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 166 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #25 e.n.e.s dedi: Aşağıdaki EFI ile ile deneyin, sistem açıldığında heliport adlı uygulamayı indirip oradan internete bağlanmayı deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Releases · OpenIntelWireless/HeliPort Intel Wi-Fi Client for itlwm. Contribute to OpenIntelWireless/HeliPort development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama ile Wi-Fi ağlarını görebildim. Fakat okulumun şifresiz ön doğrulama kapalı ağı hariç hiçbir ağa bağlanamadım. Ethernet çalıştı fakat okulun güvenlikli ağına erişimime izin vermedi. Ses ve Bluetooth halen erişilemiyor.
e.n.e.s dedi: Aşağıdaki EFI ile ile deneyin, sistem açıldığında heliport adlı uygulamayı indirip oradan internete bağlanmayı deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Releases · OpenIntelWireless/HeliPort Intel Wi-Fi Client for itlwm. Contribute to OpenIntelWireless/HeliPort development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama ile Wi-Fi ağlarını görebildim. Fakat okulumun şifresiz ön doğrulama kapalı ağı hariç hiçbir ağa bağlanamadım. Ethernet çalıştı fakat okulun güvenlikli ağına erişimime izin vermedi. Ses ve Bluetooth halen erişilemiyor.