Tulpar T5 V4.3 VBIOS dosyası nasıl bulunur?

YusufA

Hectopat
Bu model laptobu olan birisi Discrete modda VBIOS alıp gonderebılır mı veya ınternetten bulabılır mısınız? Ekran kartımın UEFI desteği kayboldu su an modladıgım ıcın ve Dıscrete modda sıyah ekranda kalıyor laptop, goruntu alamıyorum HDMI harıcı.
BIOS ekranı dahıl gıremıyorum, ekranda gorunmuyor, PC calısıyor yoksa Mshybrid moda gecınce hıcbır sıkıntı yok. Bu arada su an Dıscrete modda GPU ve PC'yi legacy moda alınca yanı UEFI kapatınca da goruntu alamıyorum, yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
VBIOS'a gerek yok. BIOS dosyası VBIOS içerir. BIOS'u yeniden yazdırın.
İçermiyor kardeş ya farklı bişe bu Index of / zaten en güncel BIOS'u yükledım Clevo mırrorların'dan. Monster'daki BIOS tarihten kalma Clevo olması PC'nin avantaj dünya genelinde bir çok firma satıyor. BIOSları'da dos olarak yükledım. Hatta Windows altında değil ama GPU'da sorun var. Yazılımı biraz faklı işliyor sanırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı