M Mustafa Kra Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 Monster Tulpar T6 V1.1.2 16, 58.699 TL. Bu fiyata alınır mı? Üniversite dönemindeki çalışmalar için ve oyun oynamak için almayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2023
Monster Tulpar T6 V1.1.2 16, 58.699 TL. Bu fiyata alınır mı? Üniversite dönemindeki çalışmalar için ve oyun oynamak için almayı düşünüyorum.
B Blackfin Zeptopat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 35 16 Temmuz 2023 #2 Bu denli büyük bütçeler ile Monster, Casper gibi kalitesiz markalara (istisnai ürünler olabilir) bulaşmayın.
Bu denli büyük bütçeler ile Monster, Casper gibi kalitesiz markalara (istisnai ürünler olabilir) bulaşmayın.
H Hedge Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #3 Katılıyorum blackfin toplama bilgisayar bakabilirsin ya da daha F/P ürün öneririm.
Alperen Kızıltaş Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #4 O bütçede Monster veya Excalibur gibi markalara bulaşmanı tavsiye etmem. ASUS ROG STRIX veya HP Victus bakabilirsin.
O bütçede Monster veya Excalibur gibi markalara bulaşmanı tavsiye etmem. ASUS ROG STRIX veya HP Victus bakabilirsin.
M Mustafa Kra Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #5 Blackfin dedi: Bu denli büyük bütçeler ile Monster, Casper gibi kalitesiz markalara (istisnai ürünler olabilir) bulaşmayın Genişletmek için tıkla... Alperen Kızıltaş dedi: O bütçede Monster veya Excalibur gibi markalara bulaşmanı tavsiye etmem. ASUS ROG STRIX veya HP Victus bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... HP Victus 16 R0001NT 7P6E8EA şöyle bir model buldum hocam sizce nasıl? Fiyat performans olarak daha iyisi bulunabilir mi ?
Blackfin dedi: Bu denli büyük bütçeler ile Monster, Casper gibi kalitesiz markalara (istisnai ürünler olabilir) bulaşmayın Genişletmek için tıkla... Alperen Kızıltaş dedi: O bütçede Monster veya Excalibur gibi markalara bulaşmanı tavsiye etmem. ASUS ROG STRIX veya HP Victus bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... HP Victus 16 R0001NT 7P6E8EA şöyle bir model buldum hocam sizce nasıl? Fiyat performans olarak daha iyisi bulunabilir mi ?