D denizyanmaz Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #11 lalaleyo dedi: 60k para verip DDR4 RAM mi alacağım Monster şaka yapıyorsun bazen. Monster alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ekran güzel ama 60 k bu özeliklerde pc varsa onu alayım
lalaleyo dedi: 60k para verip DDR4 RAM mi alacağım Monster şaka yapıyorsun bazen. Monster alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ekran güzel ama 60 k bu özeliklerde pc varsa onu alayım
lalaleyo Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #12 denizyanmaz dedi: Ekran güzel ama 60 k bu özeliklerde PC varsa onu alayım. Genişletmek için tıkla... Eski bir Tulpar kullanıcısıyım. Kronik anakart problemi var. Benim de anakartım yandı 2K bakım 13K değişim masrafı istediler gidip başka bilgisayar aldım. Bu devirde Monster alınmaz. Ekranı güzel diye almak istiyorsanız siz bilirsiniz.
denizyanmaz dedi: Ekran güzel ama 60 k bu özeliklerde PC varsa onu alayım. Genişletmek için tıkla... Eski bir Tulpar kullanıcısıyım. Kronik anakart problemi var. Benim de anakartım yandı 2K bakım 13K değişim masrafı istediler gidip başka bilgisayar aldım. Bu devirde Monster alınmaz. Ekranı güzel diye almak istiyorsanız siz bilirsiniz.