Tulpar T7 20.3. 2 iade edilmeli mi?

Bütçe
13.000

6iantguy

Hectopat
Daha fazla  

Ürün 2 haftadır serviste, benim ricamla 4 kez kontrol edildi ısrarla hiçbir sorun görülmedi. (Isı sorun değilmiş onu araştırırken öğrendim ama fan-şarj-klavyenin yaptığından emin olamıyorum.)

Sizce iade istemeli miyim? Radeon 5500'ün açtığı konuda 20.3'ün sorunlu olduğunu gördüm, iade etmem durumunda bütçem 13K. Alternatiflerimden birisi 2 ay kullanılmış 22.1, siz ne tavsiye edersiniz? Isınma sorununu soğutucu veya ThrottleStop ile çözdüğüm zaman sorunlar çözülür mü? Yoksa GameGaraj veya 2060'lı başka alternatiflere mi yöneleyim?

Hocam bir sorun yoksa iade etmeyin. Fan-şarj-klavyenin kısmını anlamadım.

Hocam bir sorun yoksa iade etmeyin. Fan-şarj-klavyenin kısmını anlamadım.
Linke şikayetler mevcut olduğu için yazma gereği duymadım, fan turbo moddda kesikli çalışıyor bazen(video mevcut) , RGB aydınlatma da fps dropları yaşadığım bir anda açılıp kapandı kendi kendine anlayamadım ısınmadan mı oldu

RGB aydınlatma klavye ile işlem yaparken mi açılıp kapanmaya başladı? Diğer yazdıkların bir hata değil çünkü. Turbo fan sürekli açık kalmaz, ısı belli bir seviyeye gerileyince kapanabilir. Yük altında kullanımda pil MSI gibi markaların cihazlarında da belli seviyelere kadar düşüyor. Turbo fana rağmen 95 dereceler ve frekans düşüşleri oyun içinde yaşıyorsan bu bir sorun. Cihazı tam performanslı kullanabilmek için alıyorsun neticede. Böyle bir sorun varsa iade düşünülebilir.

Usb ile taktığım dandik kol ile fifa oynuyorum gündüz olduğu içni RGB aydınlatma kapalı (muhtemelen) veyahut uyku moduna geçtiği için kapalıydı birden açılıp açılıp kapanmaya başladı. Turbo fan çalışırken saniyelik durup devam ediyor linkte video mevcut
Bütçeyi yazdım ama

İade et hocam, performanstan feragat edip daha iyi bir markadan alırsan daha doğru yapmış olursun.
şikayetvar linkini incelediniz mi? gittigidiyordan ucuza aldığım için şüpheliyim cihazdan yani sorunlar kronik veya tehlikeli mi? yoksa anlık yaşandı ben mi evham yaptım? bir de 13k bütçe ile tavsiyenizi isteyeceğim, msi alpha'yı inceledim 2060'tan bir tık kötü ekran kartı ve rtx'i yok. emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…