Tulpar T7 24.1 alınır mı?

Bütçe
15000

EYÜP ASLAN

Centipat
Daha fazla  
Meslek
MEKATRONİK MÜHENDİSİ
Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Nedense çok kötüleyenler oldu, çok iyi diyenler de var tabii. Çok arada kaldım. 15k verip de pişman olacağım bir bilgisayar almak istemiyorum, kesin, net sebepleri olup da önerisi olanları konuya davet ediyorum.

Bir kere bahsi geçen kasa Clevo'nun değil, Tongfang'ın kendini kanıtlamış bir modeli. İkincisi kasa gayet sağlam, benim de kullanmış olduğum en hatasız kasalardan birisi. Üçüncüsü Clevo MSI için de bilgisayar üretiyor sadece Monster gibi markalar için değil. Bilgi verirken hatalı olup olmadığını teyit ederek veriniz.

Bu bütçenin en iyi cihazı HP Omen 15 bence. 2 kişiye aldırdım son 1 ayda, sıkıntısız kullanıyorlar. Ses sisteminden soğutmasına kadar müthiş bir cihaz. İncelemelerini izleyebilirsiniz.

Kasa Clevo, araştırarak öğrenebilirsiniz. Abra'lardaki V12 kasalarındandır, şikayetlere bakarak nasıl bir model olduğunu görebilirsiniz. Ve MSI yıllardır Clevo kullanmıyor, kendi kasalarını üretiyorlar.

Legion 5 15acH6H bakınız.

Kasa Clevo evet yanlış görmüşüm. Benim kullandığım kasa değilmiş. Yandan tek fotoya bakınca aşırı benzerlik var. Fotolar birbirine çok benziyor aksilik işte meğer ben yanlış söylüyormuşum . Ama bu hala MSI'ın Clevo'dan bilgisayar aldığı gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Ha her modeli öyle değil elbettem ama SteeSeries klavyeler ile anlaşması olan marka MSI değil, Clevodur. Piyasaya nasıl gösterirseniz öyle gözükür bu işler. Bilmiyorum belki MSI Clevo'daki klavyelerden memnun kalıp kendi kasalarına da almış olabilir. Değişir yani. Ama yukarıdaki arkadaşın direk Clevo'ya atlayıp yanar, çöker demesi gerçekten tepki gösterilmeyecek gibi değildi. Direk atladım bende :v.

Son düzenleme:

Olanı yaşanılanı söyledim ben

Olanı yaşanılanı söyledim ben
Hocam 2 tane Monster cihaz kullandım vallahi de billahi de şu an elimdeki Asus TUF daha sorunlu . Bunlar elektronik cihaz ve sırf yerli marka diye Monster'ın tüm sorunları en yüksek sesle dile getiriliyor da şu piyasada aşırı fazla satan TUF A15 modeli hala insanlara öneriliyor ve sorunları bu kadar ses çıkarmıyor ben buna üzülüyorum. Üstelil Monster'ın teknik servisi bu kadar iyi iken.
O zaman piyasadaki tüm kronik cihazları masaya koyalım, al bak bu model bu markanın. Sil ağabey markayı alınmaz diyelim. Olur mu böyle şey?

Al ağabey şu modeli, 15-16 Bin TL civarında, iddia ediyorum kendini kanıtlamış daha iyi dizüstü bilgisayar yok. Stokta olsa atacağım tek model şu. MSI ve Monster'ın muhteşem bir işbirliği şu cihaz. MSI Türkiye dahasına izin verse ne modeller gelecek Türkiye'ye Monster aracılığı ile kimsenin haberi bile yok.

Yazık günah.

Son düzenleme:

MSI yıllardır kullanmıyor hocam, bayağı geride kalmışsınız. Kendimde SteelSeries klavyeli MSI kullanıyorum. Tamamen MSI üretimi.

MSI yıllardır kullanmıyor hocam, bayağı geride kalmışsınız. Kendimde SteelSeries klavyeli MSI kullanıyorum. Tamamen MSI üretimi.
Dediğim gibi o noktası kesin öyledir demedim, değişebilir dedim. Konuya hurra daldığım için biraz fevri yazmışım, geri vitese taktım şuan gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…