Tulpar T7 PCI aygıtı güncelleme

AuEnx

Kilopat
Daha fazla  
Tulpar T7 v20.2 laptop yeni aldım, laptop yanında gelen USB flash belleğin içinden sadece 2 tane driver kurdum 1 tanesi Laptop'a özel ses driveri, diğeri ise Monster kontrol merkezi. Diğer bütün driverlerimi vs Windows Update ve elle ekran kartının driverini ben kurdum fakat aygıt yöneticisine girdiğimde şunları görüyorum ve bunları nasıl güncelleyebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    61,2 KB · Görüntüleme: 155
Tulpar T7 v20.2 laptop yeni aldım, laptop yanında gelen USB flash belleğin içinden sadece 2 tane driver kurdum 1 tanesi Laptop'a özel ses driveri, diğeri ise Monster kontrol merkezi. Diğer bütün driverlerimi vs Windows Update ve elle ekran kartının driverini ben kurdum fakat aygıt yöneticisine girdiğimde şunları görüyorum ve bunları nasıl güncelleyebilirim?

Chipset driverinizi yüklemeniz lazım oda işlemcinizin sitesinde bulabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda ki 2.yöntemi kullanırsanız probleminiz çözülecektir. Ben böyle çözmüştüm.

Hocam bu sıkıntı chipset surucusu ile ilgiliydi yanılmıyorsam. Bulursam atarım.
Edit
Hocam buradan en uısttekini, anakart yonga sürücüsünü, indirip kurun.

İntel Chipset INF Utilty kurdum 4 tanesi gitti resimdekilerden sadece PCI Basit İletişim Denetleyicisi kaldı. Nasıl gider bu hala çözemedim.
Chipset driverinizi yüklemeniz lazım oda işlemcinizin sitesinde bulabilirsiniz.
Chipset driverlerini yükledim galiba İntel Chipset INF Utility kurup 5 taneden 4 tanesi gitti fakat 1 tane PCI Basit İşlem Denetleyicisi kaldı hala düzelmedi o nedenini anlamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda ki 2.yöntemi kullanırsanız probleminiz çözülecektir. Ben böyle çözmüştüm.

İntel Chipset INF Utility kurup 5 taneden 4 tanesi gitti fakat 1 tane PCI Basit İşlem Denetleyicisi kaldı hala düzelmedi o nedenini bir türlü anlamadım.

İntel Chipset INF Utilty kurdum 4 tanesi gitti resimdekilerden sadece PCI Basit İletişim Denetleyicisi kaldı. Nasıl gider bu hala çözemedim.

Chipset driverlerini yükledim galiba İntel Chipset INF Utility kurup 5 taneden 4 tanesi gitti fakat 1 tane PCI Basit İşlem Denetleyicisi kaldı hala düzelmedi o nedenini anlamadım.

İntel Chipset INF Utility kurup 5 taneden 4 tanesi gitti fakat 1 tane PCI Basit İşlem Denetleyicisi kaldı hala düzelmedi o nedenini bir türlü anlamadım.
Hocam donanım kimliğini paylasırmısınız?

Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun bu link işinizi görecektir.

Bunu kurun.
İndirdim içinden şöyle bir şey çıktı setupu açtım cmd konsolu açılır açılmaz 1-2 saniye sonra cmd konsolu kapandı ve bir şey olmadı. Aygıt yöneticisinde hala düzelmedi.
Güncelleme: Monster USB'deki driver sürücülerinden İntel Yönetim Motorunu ve İntel Yönetim Serial IO kurduktan sonra düzeldi.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    26,2 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı