Tulpar T7 v.20.3 performans değerleri

D

Hortalatıcam biraz konuyu fakat 20.3'e BIOS güncellemesi gelmediğini söylüyor Monster servisi nasıl hallettiniz hocam MUX kullanabiliyor musunuz?

D

Hortalatıcam biraz konuyu fakat 20.3'e BIOS güncellemesi gelmediğini söylüyor Monster servisi nasıl hallettiniz hocam MUX kullanabiliyor musunuz?
28 martta cihaz elime ulaştı dgpu seceneği vardı şans bazılarında var galiba

Bu adamlari anlamıyorum gercekten bana bu modele henuz gelmedi deniyor siz kullaniyosunuz şuan anladigim kadariyla.

V21.6 sahibiyim BIOS güncellenip dGPU açılması için bu gun servise verdim umarım benimki de düzelir yoksa iade

D

Evet hocam kullanıyorum. Bios sürümü şöyle anladığım kadarıyla ellerinde 2 tip Tulpar 20.3 var. Bir grup eski bios diğer grup yeni bios. Eski biosa güncelleme yapamıyorlar anlamsız bir şekilde ellerinde yeni biosun paketi yok .

Ancak diğer grup malda ise doğrudan yüklü yeni bios var. Yani demem o ki eski Bioslu cihazlara güncelleme YAPAMIYORLAR. Ancak yeni teslimlerde ise hazır BİOS olduğu için var. Mesele tamamen üretici firma ile Monster arasındaki mesele. Okuyan olursa diye yazıyorum teknik serviste galiba güncelleme paketleri yok???
28 martta cihaz elime ulaştı dgpu seceneği vardı şans bazılarında var galiba
Hocam bir üstteki arkadaşa cevabımı resmen doğruladınız
Bu adamlari anlamıyorum gercekten bana bu modele henuz gelmedi deniyor siz kullaniyosunuz şuan anladigim kadariyla.
Hemen şikayetcara yaz. Ya Arda beydi ya da Kaan bey galiba seni arıyor. Çok beyefendi ve yardımcı olan biridir. Hemen yazdırıyorsun oraya yeni teslimlerde güncel bios olduğundan müşteri memnuniyeti açısından bios güncellemesi ya da değişim yapılsın. Bunu böyle yazdırabilirsen kesin çözülür. Buradan bana şikayetvardan dönen o güzel insana selam tekrardan.

Sorununu da gayet açık şekilde kutu içine a4'le yaz koy
V21.6 sahibiyim BIOS güncellenip dGPU açılması için bu gun servise verdim umarım benimki de düzelir yoksa iade
İnşallah ellerine gelmiştir kardeşim. Gelmediyse 15 günü geçirmediysen değişim iste. Tek risk yeni cihazda ölü piksel ihtimali olur ama onu da panel değişimi ile çözüyorlar

Bende 2. elden bir cihaz aldım, dGpu bios üzerinden açılabiliyor. Ama oyunlarda bir fark yok. Neden bu kadar önemsiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…