Tulpar T7 V13.1 Nasıldır?

Monster laptop almayı düşünüyorum. Bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim. 1 Kere laptop alacağım 5 sene kullanmam lazım, hem okul hem de ev için.

Monster marka bu laptop işimi görür mü?
Açıkcası ben de bu modelin 16 gb ramlisini ve ssdlisini almayı düşünüyorum bayağıdır araştırıyorum

Monsterlarda galiba genel bi sorun varmış fanla ilgili çok ses çıkartıyormuş ama denemeden bilemeyiz
Bide gpunun yada cpunun %99 olmama durumu varmış yeterli fps alınalınamıyomuş yani oyun oynamassan işini görecektir ama yinede sen bilirsin
Monster laptoplara çok iyi gözle bakmıyolar fiyatından dolayı çünkü diğer laptoplara göre ucuz bayağı bi
Ben oyun için alacağım yazın aldığımda yazarım 3 ay var daha ama olsun keşke bütçem olsada msi asus felan alabilsem 17.3 inch olmasıda çok iyi bir avanyaj bu fiyata 1060 ve 17.3 inch biçilmiş kaftan diğer laptoplarda bu özellikleri bulmak zor bu fiyata casperda oluyo ama casper sürekli bozuluyo diyolar gerisini çok bilmiyorum pek bakamadım fiyatlarından dolayı neyse kullanmış biri cevaplarsa çok mutlu olurum :) not:yazımdan bişe anlamamış olabilirsiniz devrik cümle felan kurdum kusura bakmayın . ;)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı