Tulpar T7 V19.3.1 klavye ışık problemi

asimkaymak

Kilopat
Daha fazla  
Dün sorunsuz çalışan laptopun bugün açtığımda sanırım Windows kaynaklı sorunları olmaya başladı.
-Arama yeri açlışmıyordu. (Bunu bir kayıt defteri sayesinde çözdüm)
-Klavye aydınlatması çalışmıyor. (Çözemedim)
-Pil seviyesi %62 de takılı kaldı. Hiçbir şekilde artmıyor. %62 kullanılabilir, prize takılı yazıyor (çözemedim)
Klavye aydınlatma problemi için kontrol merkezini güncelledim fakat sorun hala devam ediyor. Işk şeridi aydınlatmasında sorun yok fakat klaye aydınlatması çalışmıyor. Çözüm önerisi olan var mı?

Klavye aydınlamasını Monster Kontrol Merkezi üzerinden ayarlayabiliyorsun.
Eski laptopumda pil sağlığını korumak için bir uygulama vardı. Maksimum şarjı sınırlandırmaya yarıyordu. O tarz bir durum olabilir bakmanızı öneririm. Nasıl yapılacağını bulursam mesaja eklerim.

Merhaba kontrol merkezinden ayarlama yapamıyorum. kontrol merkezini güncelleyip denedim diğer tüm fonksiyonlar ayarlar vs çalışıyor fakat klavye aydıntlaması çalışmıyor. dediğiniz maksimum şarj olayı için ben hiç bir uygulama yüklemedim

Monster'a mail atıp durumu anlat, dönüş yaparlar.

Bilgisayarı defalarca yeniden başlatmama rağmen az önce kapat aç yaparak pil sorunumu çözdüm. fakat klavye problemim devam ediyor. monstere destek için mail attım henuz donulmedi

Monsterde MSI daki dragon center tarzı bir uygulaması varmı bilmiyorum ama dragon center üzerinden bilgisayarın şarj yuzdesini ayarlayabiliyosun %100 %80 ve %60 ta şarj etmeyi kesme şeklinde belki bundan kaynaklanan problem olabilir
Pardon pil sorununu duzelttiginizi gormedjm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…