Tulpar T7 V19.3 alınır mı?

Donanım olarak gayet güçlü. Abra serilerinden pek şikayet görmedim. Tulpar serisi nasıldır bir araştırmak lazım. Kullanıcı yorumlarına göre tercih edilebilir.

Oyunlarda bir sıkıntı yaşamam değil mi? Isınma sorunu çok olur mu? Birde çok kararsızım, hep masaüstü kullandım ama şimdi laptop almaya karar verdim. Laptopta sıkıntı yokta ekran küçük onda bir sıkıntı yaşarım diye. 17 inç nasıl alıştıktan sonra bir sıkıntı olur mu?

Oyunlarda bir sıkıntı yaşamam değil mi? Isınma sorunu çok olur mu? Birde çok kararsızım, hep masaüstü kullandım ama şimdi laptop almaya karar verdim. Laptopta sıkıntı yokta ekran küçük onda bir sıkıntı yaşarım diye. 17 inç nasıl alıştıktan sonra bir sıkıntı olur mu?
Sana tavsiyem eğer taşıma zorunluluğun yoksa o fiyata masaüstü topla. İlla laptop gerekliyse Tulpar serisini araştır.

Taşıma zorunluluğum yok, alsam 1 yılda belki 3 kere çıkarırım ama artık eskisi gibi bir hevesim yok zaten çok vaktimde kalmıyor ama bir köşede dursun arada sıkıldıkça oynayamadığım oyunları oynarım. Düşüncem böyle onun içinde laptop alayım ileriye dönük, dediğim gibi çıkarma gibi bir durumum yok.
Merhaba 3 aylık Tulpar t7 kullanıcısıyım. gayet memnun ediyor bilgisayar. Fiyatına göre çok iyi. Ayrıca Abra serisine göre daha kaliteli..
Peki modeli bu mu yoksa dahamı üstü. Ekran olarak 17” yetiyor mu? Oyunlarda sıkıntı yaşıyor musunuz?

Taşıma zorunluluğum yok, alsam 1 yılda belki 3 kere çıkarırım ama artık eskisi gibi bir hevesim yok zaten çok vaktimde kalmıyor ama bir köşede dursun arada sıkıldıkça oynayamadığım oyunları oynarım. Düşüncem böyle onun içinde laptop alayım ileriye dönük, dediğim gibi çıkarma gibi bir durumum yok.

Peki modeli bu mu yoksa dahamı üstü. Ekran olarak 17” yetiyor mu? Oyunlarda sıkıntı yaşıyor musunuz?
Gördüğüm en saçma düşünceye sahipsin. Hevesin yoksa bir cihaza 9000 Tl vermek yanlış. Onun yerine 2-3 arası para ver...

Bu bilgisayara sahip biri olarak, performans acisindan tatmin olmama sansiniz bence yok. Gayet guclu laptop. İsinma da normal degerler. Sogutucuyla 75 derece maksimum goruyo yuk altinda. Sogutucu olmasa da en fazla 80 gorur diye dusunuyorum. Almadiysan 200 lira da indirime girmis haberiniz olsun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı