arkadaşlar merhaba,
Başlıkta da gördüğünüz üzere Monster T7 v19.3 kullanıyorum. Daha önce bir konum var bu konuyla ilgili fakat o konuda bilgisayarı yeni aldığım tarihte hiç oynamadığım oyun açtığım ve her 5 saniyede FPS düşmesi olduğu için sitem etmiştim. Şimdi geçenlerde Escape from Tarkov oyununa gireyim dedim, ve bilgisayarı ilk aldığım yıl 90'FPS de takılan oyun ve hatta oyunun yanında stream açabilecek kadar rahat oynatırken, şu an 40 FPS bile görmeyip ha bire sanki iki ekran kartı arasında değiş tokuş yapıyor gibi FPS düşüşü de yaşıyorum. Anlatmam gerekirse 3 saniye 40FPS oynatıyor 2 saniye 10FPS oynatıyor. Çok fazla şey denedim. Formatladım, pil güç vs Max ayarladım, Denetim Masası'ndan Max ekran kartı ayarladım, CPU Max gücü hem %95 hem %100 kullandım. Hiçbir şekilde bir çözüm yok. Laptopu 2019 civarı aldım. Şu an hiç bakım görmedi. Günlük hayatımda olsun işim, olsun finaller bütler derken garantiye yollayamıyorum. He bu arada sıcaklık hep 80 civarı takılıyor, arkada sadece Chrome açık olsa bile. Üstelik bu değerler Turbo fan değeri açıkken böyle kalıyor. Sizce termal ve fan temizliği yapsam bu sıkıntıdan kurtulabilir miyim yoksa Garanti'lik bir durum olabilir mi? Artık cidden desteğe ihtiyacım var resmen bıktım şu laptoptan...
Formattan önceki stres testi:
Eki Görüntüle 1092398