Bu ürünün malzeme kalitesi çok dandik. Bana geldiğinde kargoda bile yıpranmıştı, alt plastiği çok dandik ve fanlardan biri sürtüyordu. Son ayarda da sesli çalışıyor bi tık ama üflemesi kuvvetliydi, iade ettim.Daha ucuzunu buldum TX Red Alert 6 Fanlı Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu (TXACNBRED) | TeknobiyotikLaptop Soğutucu - Laptop & Netbook Soğutucu - n11
Laptop Soğutucu ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Laptop Soğutucu çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Hocam modeli belirttim yukarıda GTX 1660Ti var, donanım evet kötü değil fakat kullanırken illaki ısınabiliyor. Uzun vadede ısınma kaynaklı problemler yaşamak istemediğimden araştırıyorum. Yaklaşık 3 ay önce de Monster'ın ücretsiz bakımına vermiştim cihazı zaten.Adamin Tulpar'i var tulparr? O Tulpar'da en az 2060 falan vardir. Boyle guclu GPU varken islemcinin uretecegi 3-5 FPS'in esamesi bile okunmaz bence. O yuzden gucu cekip hem ucuz hem daha serin bir deneyimi olur.
Cihazdaki hava giriş/çıkışı sağlanan bölümler resimlerde gözüküyor, attığınız model alt kısım için yeterli ve doğru bölgeye soğutma sağlayabilir mi bilemedim.Kendim tek fanlı modelini kullanıyorum sıcaklık 103 derecelere geliyordu artık 93 dereceyi geçmiyor. Bir de bu çift fanlı daha çok hava akışı sağlayacaktır. Malzeme kalitesi de kötü değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.