Tulpar T7 v19.7 vs. Tulpar T7 v20.3

Selam hocam konudan bağımsız olacak ama bir sorun yaşadın mı Monster ile ilgili? Özellikle ışık sızması veya ölü piksel gibi şeyler?
Ben yaşadım iade ettim. Şans işi direk. Işık sızması kabul edilebilir seviyede değildi iade ettim.

Selam hocam konudan bağımsız olacak ama bir sorun yaşadın mı Monster ile ilgili? Özellikle ışık sızması veya ölü piksel gibi şeyler?

Ürün dün elime ulaştı. Cihazda ne ışık sızması ne de ölü piksel sorunu var. Kasası olarak da gayet sağlam duruyor. Tavsiye ederim.

Ürün dün elime ulaştı. Cihazda ne ışık sızması ne de ölü piksel sorunu var. Kasası olarak da gayet sağlam duruyor. Tavsiye ederim.
Sıcaklık testlerini de söylerseniz fan modlarına göre herkes bilgilenir. Çok teşekkürler

Kardeşim bende alacaktım 20.3 hiç alma 19.7 daha iyi geçmişteki yorumlara bakılacak olursa 10 FPS için gerek yok bir de bayağı kötü kasa falan sen aldığıni ak boş ver 20.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…