Merhabalar oyun için laptop'a ihtiyacım var. Tulpar T7 V20.1.1 17.3" Gaming Laptop | Monster Notebook bunu düşünüyorum. Kullananlar düşüncelerini yazarsa sevinirim. Bu fiyat aralığında önerileriniz varsa onları da bekliyorum, teşekkürler.
illa laptop diyorsan saygı duyarım ama yaklaşık 15 senedir laptop kullanıyorum bence masaüstü çok daha mantıklı hem uzun ömürlü oluyor hemde ilerde ısınma sorunu yaşamazsın monsterlar nasıl oluyor pek bilgim yok ama o fiyata çok daha iyi bir masaüstü kurabilirsin
HP Power 15-DK0014NT Intel Core i5 9300H 16GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
HP Power 15-DK0014NT Intel Core i5 9300H 16GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Merhabalar oyun için Laptop'a ihtiyacım var. Tulpar T7 V20.1.1 17.3" Gaming Laptop | Monster Notebook bunu düşünüyorum. Kullananlar düşüncelerini yazarsa sevinirim. Bu fiyat aralığında önerileriniz varsa onları da bekliyorum, teşekkürler.