Tulpar T7 V20.1.1 nasıldır?

Aynı cızırtı kullanmış olduğum Monster'da da mevcut konuyla alakalı olarak teknik servise gönderdim. Coil whine olduğunu ve normal olduğunu söylediler. Daha sonra müsait bir zamanda mağazalarını ziyaret ettim her modelde bu sorun mevcuttu. Normal diyebiliriz yani tek sizde değil. Harici ekran kartının boost durumunda bu ses çıkıyor kaynağı da ekran kartı bobini .Herhangi bir zararı yok ama sinir bozucu olabiliyor.

Teşekkürler hocam içimi rahatlattınız, sağ olun Sadece bende diye kulağımı dayayıp dayayıp dinliyordum her gün

IPS ışık sızmanız ne durumda peki, var mı sizde de ışık sızması ?

Bir de bir şey eklemeyi unutmuşum olumsuz yönlerine:
Bir müzik açtığımda ya da başka bir başka bir ses olayı olduğunda bir "çıt" sesi geliyor.

Son düzenleme:
Işık sızması aşırı değil ama var bende de . Bahsettiğiniz "çıt" sesini yok yada fark etmemiş olabilirim.

Anladım hocam teşekkür ederim açıklamalar için. Bugün kadıköye bir uğricam ve bakıcam karar vericem.

Işık sızdırma olayı çok önemli değil hocam. Photoshop premiere de her yerde menü olduğu için Ses sistemi herkesin söylediği bir sıkıntı. keşke bir el atsalar. Aslında benim için önemli olan performansı. Çünkü çoğu zaman laptopu ofiste ekrana bağlı olarak kullanacağım. Adobe programlarındaki performansını beğenmiştim. Bakalım bugün tekrardan gidip bakacağım. Teşekkürler açıklamalar için =)

Bugün sahibindende ikinci el MSI GS73 STEALTH İ7 8750h GTX1060'lı laptop buldum. Bugün ona bir bakacağım. Bir tane sitede adobe programları ile ilgili benchmarklar vardı ve neredeyse 9. nesil ile 8. nesil arasında çok fark yoktu. Umarım bir karar verebilirim artık
Gün içerisinde GS73ü inceleme fırsatım oldu. Laptopun malzeme kalitesi güzel. Ekran ips olmamasına rağmen renkleri güzel ama çok büyük maalesef. Monsterda 17inch ama daha neredeyse 15inch kasasına yerleştirmişler. Tahminimce monster alıcam gibi duruyor temiz bir 15 inch MSI bulamazsam eğer.

Son düzenleme:
V19 modellerinde 144hz ekran ve mekanik klavye var. Ayrıca bahsettiğiniz SSD'ler arasında hız farkı yok denecek kadar az, hatta teknik özellikler bakımından Samsung bir tık önde. Bence 144hz ekran ve mekanik klavye için 1000 liranın hesabı yapılmaz.

Hocam benim 144hz ekrana veya mekanik klavyeye çok ihtiyacım yok. Ben görsel işlerle uğraşıyorum çünkü. Bu hafta inşallah halledicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…