Çözüldü Tulpar T7 v20.2.1 17, 3" şarjda kullanılınca zarar görür mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

anil1442

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Herkese günaydın. 2 hafta önce yeni laptop aldım ama şarjı az gidiyor o yüzden şarjda kullanıyorum batarya zarar görür mü?

Link: https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2-1/

Bazı laptoplarda batarya dolduktan sonra direkt prizden çekiyor. Bunda o özellik var mıdır veya varsa nasıl anlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryayı çıkartıp kullanmanız daha iyi olacaktır.
Çıkaramıyorum batarya çıkmıyor.
Hep şarjda kullanmayın. Şarj 100 olduğu zaman, şarjı çekiniz. %20 civarlarına geldiğinde tekrar takabilirsiniz. %15 civarının altında tutmayın sorun olmaz.
Ama kullanırsanız da, bataryanız aman aman zarar görmez.

Böyle yapıyordum zaten teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Hep şarjda kullanmayın. Şarj 100 olduğu zaman, şarjı çekiniz. %20 civarlarına geldiğinde tekrar takabilirsiniz. %15 civarının altında tutmayın sorun olmaz.
Ama kullanırsanız da, bataryanız aman aman zarar görmez.
kusura bakmayın konuyu hortlattığım için ama batarya %100 olduğunda şarjdan çıkarırsak oyunlarda performans düşüklüğü olmaz mı? bildiğim kadarıyla pek çok oyun, laptop şarjdayken çok daha iyi fps veriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı