Tulpar T7 v20.2.1 Nasıldır?

Kaanyilmazer

Femtopat
Selamlar bu modeli sipariş ettim sizce doğru bir hareket mi? Bütçem buna yetiyordu. Var mı kullanan arkadaşlar ben YouTube oyun testleri ısınma testi vs izledim sorunsuz gözüküyor kullanan var mı?

Güle güle kullanın, her ne kadar MSI hayranı biri olsam da sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Monster Laptop'larda gözlemlediğim en büyük sorun dış kasasının biraz daha hassas olması. Onun dışında gözüme batan birşeyi yok.

T7 V19.1 kullanıcısıyım. Üç aşağı beş yukarı aynı diyebiliriz diye düşünüyorum. Performansı her türlü oyuna yetiyor ancak her laptop gibi bunda da ısınma sorunu kaçınılmaz. Önceden kendinizi hazırlayın, hayal kırıklığı yaşamayın :D

Selamlar bu modeli sipariş ettim sizce doğru bir hareket mi? Bütçem buna yetiyordu. Var mı kullanan arkadaşlar ben YouTube oyun testleri ısınma testi vs izledim sorunsuz gözüküyor kullanan var mı?
Valla iyi yapmışsın rtx2060 17,3" büyük ekran 144 hz bence daha ne olsun.

2 sıkıntısı var dış kasanın plastik olması ve kameranın kötü olması. Bunun dışında gayet güzel cihaz.
Valla bende Monster Abra V5 15.7.3 modelini almayı düşünüyordum stokta'da kalmamış. Var mı onun hakkında bilgiside olan ?

@Batwo Çok da güzel değil o onun yerine 200TL daha ekle A7 V12.2 al çok daha iyi olur.

En önemlisi 17" ekran ve Sound Blaster Cinema 6 olması. Aradaki diğer farklar ;

farklar.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı