Tulpar T7 V20.2 17,3" Gaming Laptop, Intel Comet Lake Core i7 - 10750H işlemcisi ile oyuncuları terleten en yüksek oyun zorluklarını görmezden geliyor.
www.monsternotebook.com.tr
Bu laptopu almaya karar verdim. Tavsiye eder misiniz? SSD değiştirip 512GB XPG SX8100 M.2 SSD PCIe 3.0 x4 (Okuma: 3500 MB/s - Yazma: 2400 MB/s) bunu alacağım. Başka bir şey değiştirmeme gerek var mı?
Tulpar T7 V20.2 17,3" Gaming Laptop, Intel Comet Lake Core i7 - 10750H işlemcisi ile oyuncuları terleten en yüksek oyun zorluklarını görmezden geliyor.
www.monsternotebook.com.tr
Bu laptopu almaya karar verdim. Tavsiye eder misiniz? SSD değiştirip 512 GB XPG SX8100 M.2 SSD PCI-e 3.0 X4 (okuma: 3500 MB/s - yazma: 2400 MB/s) bunu alacağım. Başka bir şey değiştirmeme gerek var mı?
Bu paraya çok güzel bilgisayar toplarsınız ayaklarına girmeyeceğim. Tek söyleyeceğim, taşıma zorunluluğu bulundurmuyorsa lütfen bütçe belirtin masaüstü toplayalım.
Bende bunun 20.2.1 versiyonu var gayet memnunum 1TB HDD+512 GB SSD şeklinde ayarladım birde fan aldım çok gereklimiydi bilmiyorum ama en azından yükseltme işlemi görüyor. Konu oyunsa Witcher 3, Rainbow Six Siege gibi oyunlarda ultrada sabit 144fps oynadım kasma donma olmadan. Ağırlığıda çok iyi hiç zorlamıyor taşırken.
Bu paraya çok güzel bilgisayar toplarsınız ayaklarına girmeyeceğim. Tek söyleyeceğim, taşıma zorunluluğu bulundurmuyorsa lütfen bütçe belirtin masaüstü toplayalım.