Tulpar T7 v20.3 1300 TL SSD önerisi

Bütçe
1300

KingTalesX

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. bende Tulpar T7 v20.3 laptop var. Söylenene göre 2 adet M.2 SSD takabiliyormuşum. Şu an için 1TB Intel 660p M.2 SSD PCI-e 3.0 X4 (okuma: 1800 MB/s - yazma: 1800 MB/s) SSD takılı. Yine aynısını mı alayım? Daha iyi bir SSD taksam sorun olur mu? PCI-e mi takayım NVMe mi hiç anlamıyorum bu işten. Maksimum 1300 lira verebilirim. 1 TB için. 500 GB de işimi görür ama. Teşekkürler şimdiden.

Merhabalar. Bende Tulpar T7 v20.3 laptop var. Söylenene göre 2 adet M.2 SSD takabiliyormuşum. Şu an için 1TB Intel 660p M.2 SSD PCI-e 3.0 X4 (okuma: 1800 MB/s - yazma: 1800 MB/s) SSD takılı. Yine aynısını mı alayım? Daha iyi bir SSD taksam sorun olur mu? PCI-e mi takayım NVMe mi hiç anlamıyorum bu işten. Maksimum 1300 lira verebilirim. 1 TB için. 500 GB de işimi görür ama. Teşekkürler şimdiden.

Bu gayet güzel. Ayrıca indirimde.

Bu da daha yüksek kaliteli. Okuma hızı daha yüksek. Ama 512GB.

Son düzenleme:
1TB için fiyatı iyi olsa da Intel 660p'den geçişe değmez, DRAM bile bulunmuyor.

Dram nedir acaba SSD üzerinde etkisi nedir?

1TB için fiyatı iyi olsa da Intel 660P'den geçişe değmez, dram bile bulunmuyor.

Dram nedir acaba SSD üzerinde etkisi nedir?
Bu attıklarınız üzerindekinden daha mı iyi? Farklı bir SSD takmam sorun yaratmaz değil mi?

Sırf yazılımları berbat diye XPG'den korkuyorum. Adamlar hiç geliştirmiyor kendini bir klavye aldık fabrika Firmware ile kullanıyorum.

Teşekkürler ilginize araştırıyorum hemen

1TB için fiyatı iyi olsa da Intel 660P'den geçişe değmez, DRAM bile bulunmuyor.

Hocam araştırdım biraz sanırım Crucial daha iyi doğru mudur? Onu mu alsam?

1TB için fiyatı iyi olsa da Intel 660p'den geçişe değmez, DRAM bile bulunmuyor.
WD 500GB Black NVMe M.2 SSD WD 500GB Black NVMe M.2 SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar hocam 500 GB için sizce bu nasıldır?

Son düzenleme:
1TB için fiyatı iyi olsa da Intel 660P'den geçişe değmez, DRAM bile bulunmuyor.

Keşke düzgün okusaydınız. Arkadaş geçmeyecek ekstra alacak. Ayrıca ben fiyatı uygun olduğu için belirttim. SX8100'ün daha kaliteli olduğunuda yazdım. Siz sanki bugün sinirlisiniz bence dinlenmeye ihtiyacınız var dikkat ettiğim 2 konuyu düzgün okumadınız. Tartışma'ya açık olacağınıza en azından beğenip geçin veya hiç ellemeyin. Sonuçta berbat bir model önermedim.
Teşekkürler ilginize araştırıyorum hemen

Hocam araştırdım biraz sanırım Crucial daha iyi doğru mudur? Onu mu alsam?

WD 500GB Black NVMe M.2 SSD WD 500GB Black NVMe M.2 SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar hocam 500 GB için sizce bu nasıldır?

Gayet güzel bir model

Alternatif:

PNY XLR8 CS3030'da düşünülebilir.

Keşke düzgün okusaydınız. Arkadaş geçmeyecek ekstra alacak. Ayrıca ben fiyatı uygun olduğu için belirttim. SX8100'ün daha kaliteli olduğunuda yazdım. Siz sanki bugün sinirlisiniz bence dinlenmeye ihtiyacınız var dikkat ettiğim 2 konuyu düzgün okumadınız. Tartışma'ya açık olacağınıza en azından beğenip geçin veya hiç ellemeyin. Sonuçta berbat bir model önermedim.

Evet ekstra alacağım ama ekstrasında da dram olması gerekmez mi acaba?

Evet ekstra alacağım ama ekstrasında da dram olması gerekmez mi acaba?

Olursa iyi olur. Dram olsun yani daha kaliteli isterseniz kesinlikle SX6000 Pro almayın

Bunları alabilirsiniz güzel modeller: Kingston A2000, PNY XLR8 CS3030, WD Black, Samsung 970 EVO, SX8100

Bu modeller oldukça kalitelidirler Kingston aralarında en kötüsüdür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı