Y yosrokis Zeptopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar bu laptopu beğendim ve paneli hakkında bir bilgi bulamadım bilen varsa belirtebilir mi? Sormak ıstedıgım bir şey daha var. Aralarından hangısı tercih edilmeli ikisinin de kasası aynı mıdır? T5 21.6 ve T7 20.4 @messinicocugu @Max Caulfield Son düzenleme: 9 Temmuz 2022
Arkadaşlar bu laptopu beğendim ve paneli hakkında bir bilgi bulamadım bilen varsa belirtebilir mi? Sormak ıstedıgım bir şey daha var. Aralarından hangısı tercih edilmeli ikisinin de kasası aynı mıdır? T5 21.6 ve T7 20.4 @messinicocugu @Max Caulfield
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.624 Makaleler 2 Çözümler 7 9 Temmuz 2022 #2 yosrokis dedi: Arkadaşlar bu laptopu beğendim ve paneli hakkında bir bilgi bulamadım bilen varsa belirtebilir mi? Sormak ıstedıgım bir şey daha var. Aralarından hangısı tercih edilmeli ikisinin de kasası aynı mıdır? Monster Tulpar T7 V20.4 Notebook Monster Tulpar T7 V20.4 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com @messinicocugu @Max Caulfield Genişletmek için tıkla... 144 hz IPS ekran 1ms.
yosrokis dedi: Arkadaşlar bu laptopu beğendim ve paneli hakkında bir bilgi bulamadım bilen varsa belirtebilir mi? Sormak ıstedıgım bir şey daha var. Aralarından hangısı tercih edilmeli ikisinin de kasası aynı mıdır? Monster Tulpar T7 V20.4 Notebook Monster Tulpar T7 V20.4 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com @messinicocugu @Max Caulfield Genişletmek için tıkla... 144 hz IPS ekran 1ms.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.876 Makaleler 9 Çözümler 1.034 9 Temmuz 2022 #3 Aralarından dediğiniz hangi modeller?
Y yosrokis Zeptopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #4 Artoria Pendragon dedi: Aralarından dediğiniz hangi modeller? Genişletmek için tıkla... Hocam duzenledım kusura bakmayın.
Artoria Pendragon dedi: Aralarından dediğiniz hangi modeller? Genişletmek için tıkla... Hocam duzenledım kusura bakmayın.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.876 Makaleler 9 Çözümler 1.034 9 Temmuz 2022 #5 Kasa aynı diğer cihaz sadece 2K.
Y yosrokis Zeptopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #6 zeki kurt WT dedi: 144 Hz IPS ekran 1ms. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bilgiye nasıl ulaştınız ben bulamadım da. Artoria Pendragon dedi: Kasa aynı diğer cihaz sadece 2K. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
zeki kurt WT dedi: 144 Hz IPS ekran 1ms. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bilgiye nasıl ulaştınız ben bulamadım da. Artoria Pendragon dedi: Kasa aynı diğer cihaz sadece 2K. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.624 Makaleler 2 Çözümler 7 10 Temmuz 2022 #7 yosrokis dedi: Hocam bu bilgiye nasıl ulaştınız ben bulamadım da. Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... 144hz IPS oldugu internet sitesinde yaziyor.Ms degerini bulamamistim. Bulamayinca ms degerini mh ye sormustum 1 2 hafta once 1 ms dediler.
yosrokis dedi: Hocam bu bilgiye nasıl ulaştınız ben bulamadım da. Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... 144hz IPS oldugu internet sitesinde yaziyor.Ms degerini bulamamistim. Bulamayinca ms degerini mh ye sormustum 1 2 hafta once 1 ms dediler.
Y yosrokis Zeptopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #8 zeki kurt WT dedi: 144Hz IPS oldugu internet sitesinde yaziyor. Ms degerini bulamamistim. Bulamayinca ms degerini mh ye sormustum 1 2 hafta once 1 ms dediler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam bilgisayarı sipariş verdim.
zeki kurt WT dedi: 144Hz IPS oldugu internet sitesinde yaziyor. Ms degerini bulamamistim. Bulamayinca ms degerini mh ye sormustum 1 2 hafta once 1 ms dediler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam bilgisayarı sipariş verdim.
atar1993 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.473 Makaleler 11 Çözümler 102 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700X İşlemci 32 GB 6000 Mhz Ram 1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı ASUS ROG Strix X670E-A Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 10 Temmuz 2022 #9 Tulpar T7 v20.4 kullanıyorum panel 144Hz 30 ms. Linki var: 0.0.0.0 - Please verify yourself to continue www.panelook.com zeki kurt WT dedi: 144Hz IPS oldugu internet sitesinde yaziyor. Ms degerini bulamamistim. Bulamayinca ms degerini mh ye sormustum 1 2 hafta once 1 ms dediler. Genişletmek için tıkla... 1ms panel çok zor iş 3ms panelli laptoplar bile deli fiyatta pahalı. Monster'da bulunan panellerde en iyi ihtimal 5mslik panel bulunabilir.
Tulpar T7 v20.4 kullanıyorum panel 144Hz 30 ms. Linki var: 0.0.0.0 - Please verify yourself to continue www.panelook.com zeki kurt WT dedi: 144Hz IPS oldugu internet sitesinde yaziyor. Ms degerini bulamamistim. Bulamayinca ms degerini mh ye sormustum 1 2 hafta once 1 ms dediler. Genişletmek için tıkla... 1ms panel çok zor iş 3ms panelli laptoplar bile deli fiyatta pahalı. Monster'da bulunan panellerde en iyi ihtimal 5mslik panel bulunabilir.
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.624 Makaleler 2 Çözümler 7 10 Temmuz 2022 #10 atar1993 dedi: Tulpar T7 v20.4 kullanıyorum panel 144Hz 30 ms. Linki var: 0.0.0.0 - Please verify yourself to continue www.panelook.com 1ms panel çok zor iş 3ms panelli laptoplar bile deli fiyatta pahalı. Monster'da bulunan panellerde en iyi ihtimal 5mslik panel bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Musteri hizmetleri bana bu yaniti verdi bilemiyorum.
atar1993 dedi: Tulpar T7 v20.4 kullanıyorum panel 144Hz 30 ms. Linki var: 0.0.0.0 - Please verify yourself to continue www.panelook.com 1ms panel çok zor iş 3ms panelli laptoplar bile deli fiyatta pahalı. Monster'da bulunan panellerde en iyi ihtimal 5mslik panel bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Musteri hizmetleri bana bu yaniti verdi bilemiyorum.