Tulpar T7 V20.5 17,3" vs Acer Nitro 5 AN515-58

Panel kalitesinde Tulpar daha iyi, eğer bütçe buna çıkmıyorsa Tulpar tercih ederdim.

Çıkamam maalesef. Acaba soğutma, kasa kalitesi olarak hangisi daha önde? Ve monitöre bağlı kullanabilir miyim? MUX sıkıntı çıkarıyormuş sanırım.

Kesinlikle Acer alırdım.
Nedenı nedir acaba açar mısınız?

Çıkamam maalesef. Acaba soğutma, kasa kalitesi olarak hangisi daha önde? Ve monitöre bağlı kullanabilir miyim? MUX sıkıntı çıkarıyormuş sanırım.

Nedenı nedir acaba açar mısınız?

Hocam ben Monster'a kasa kalitesi ne olursa olsun güvenemiyorum. Kullananı Allah ayırmasın bir ömür boyu ama ben sevmiyorum.

Hocam ben Monster'a kasa kalitesi ne olursa olsun güvenemiyorum. Kullananı Allah ayırmasın bir ömür boyu ama ben sevmiyorum.
Bilemedim hocam çok memnun olan da var lanet okuyan da. Bu modeli övülüyor aslında.

Monster olanı öneririm T7 v20.3.2 kullanmıştım. Her şeyi aynı işlemcisi i7 10875H'dı verimliliği buna göre kötü 14nm olan bir işlemci. Ona rağmen sıcaklık değerlerim çok iyiydi. Kasada MUX var ve 17.3 inch olması büyük bir artı bence. Az gibi görünse de 15.6 17.3'ün yanında gözle görülür bir şekilde küçük kalıyor.

Kış günü izmir. Odada bütün penceler kapalı kaloriferler açık 25-30 derece arası bir oda sıcaklığı var.

Anladım hocam çok teşekkürler. Birkaç sorum var. Uygulama gibi bir yazılımı var mı? BIOS'a kendisi Update atıyor mu? Klavyede ışıklandırma var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…