uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.494 Çözümler 4 24 Mart 2023 #21 Artoria Pendragon dedi: Bende öyle düşünüyorum, bunu belirttiğim zaman bazı Clevo kasa kullanıcılarından linç yiyorum ama genelde. Rica ederim, bu fiyata göre hayır. Yukarıda atılan cihazın fiyatını göremiyorum ne kadar? Eski kasasında mux bulunmuyor Genişletmek için tıkla... Pardon düzelttim.
Artoria Pendragon dedi: Bende öyle düşünüyorum, bunu belirttiğim zaman bazı Clevo kasa kullanıcılarından linç yiyorum ama genelde. Rica ederim, bu fiyata göre hayır. Yukarıda atılan cihazın fiyatını göremiyorum ne kadar? Eski kasasında mux bulunmuyor Genişletmek için tıkla... Pardon düzelttim.
B Benndenizz Zeptopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #22 Artoria Pendragon dedi: Rica ederim, bu fiyata göre hayır. Yukarıda atılan cihazın fiyatını göremiyorum ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam 30k diyor vallahi bende. Bu işte kesin bir iş var hocam 30kya Rog STRIX 3080 imkansız değil mi?
Artoria Pendragon dedi: Rica ederim, bu fiyata göre hayır. Yukarıda atılan cihazın fiyatını göremiyorum ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam 30k diyor vallahi bende. Bu işte kesin bir iş var hocam 30kya Rog STRIX 3080 imkansız değil mi?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.825 Makaleler 9 Çözümler 1.034 24 Mart 2023 #23 Benndenizz dedi: Hocam 30k diyor vallahi bende. Bu işte kesin bir iş var hocam 30kya ROG STRIX 3080 imkansız değil mi? Genişletmek için tıkla... Gereğinden fazla ucuz, Scar modeli bir de.
Benndenizz dedi: Hocam 30k diyor vallahi bende. Bu işte kesin bir iş var hocam 30kya ROG STRIX 3080 imkansız değil mi? Genişletmek için tıkla... Gereğinden fazla ucuz, Scar modeli bir de.
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.499 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2023 #24 Tulpar: 17.3 / %100sRGB panel / müşteri odaklı servisleri olmasıyla daha mantıklı.
B Benndenizz Zeptopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #25 Artoria Pendragon dedi: Gereğinden fazla ucuz, Scar modeli bir de. Genişletmek için tıkla... Çok saçma bilemedim. Hayağımda hiç Amazon'dan alışveriş de yapmadım. Sanırım bu maceraya hiç girmeyip Monster alacağım. Blackbeard dedi: Tulpar: 17.3 / %100sRGB panel / müşteri odaklı servisleri olmasıyla daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam sRGB ne oluyor acaba açıklar mısınız? Acer'de düşük mü sRGB?
Artoria Pendragon dedi: Gereğinden fazla ucuz, Scar modeli bir de. Genişletmek için tıkla... Çok saçma bilemedim. Hayağımda hiç Amazon'dan alışveriş de yapmadım. Sanırım bu maceraya hiç girmeyip Monster alacağım. Blackbeard dedi: Tulpar: 17.3 / %100sRGB panel / müşteri odaklı servisleri olmasıyla daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam sRGB ne oluyor acaba açıklar mısınız? Acer'de düşük mü sRGB?
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.494 Çözümler 4 24 Mart 2023 #26 Benndenizz dedi: Hocam 30k diyor vallahi bende. Bu işte kesin bir iş var hocam 30kya ROG STRIX 3080 imkansız değil mi? Genişletmek için tıkla... Amazon Güvenilir, satıcı ASUS.
Benndenizz dedi: Hocam 30k diyor vallahi bende. Bu işte kesin bir iş var hocam 30kya ROG STRIX 3080 imkansız değil mi? Genişletmek için tıkla... Amazon Güvenilir, satıcı ASUS.
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.499 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2023 #27 Benndenizz dedi: Çok saçma bilemedim. Hayağımda hiç Amazon'dan alışveriş de yapmadım. Sanırım bu maceraya hiç girmeyip Monster alacağım. Hocam sRGB ne oluyor acaba açıklar mısınız? Acer'de düşük mü sRGB? Genişletmek için tıkla... Ekranda gördüğün renk değerlerinin doğruluğu. Acer markasında %55sRGB var Monster da %100sRGB var.
Benndenizz dedi: Çok saçma bilemedim. Hayağımda hiç Amazon'dan alışveriş de yapmadım. Sanırım bu maceraya hiç girmeyip Monster alacağım. Hocam sRGB ne oluyor acaba açıklar mısınız? Acer'de düşük mü sRGB? Genişletmek için tıkla... Ekranda gördüğün renk değerlerinin doğruluğu. Acer markasında %55sRGB var Monster da %100sRGB var.
Playboi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.062 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Detroit 24 Mart 2023 #28 uzeyirmehdizade dedi: Amazon Güvenilir, satıcı ASUS. Genişletmek için tıkla... Bunun fiyatı ne böyle? 2022 model mi bu? MUX var mı? Sorular sorular...
uzeyirmehdizade dedi: Amazon Güvenilir, satıcı ASUS. Genişletmek için tıkla... Bunun fiyatı ne böyle? 2022 model mi bu? MUX var mı? Sorular sorular...
B Benndenizz Zeptopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #29 Artoria Pendragon dedi: Gereğinden fazla ucuz, Scar modeli bir de. Genişletmek için tıkla... Ne diyorsunuz hocam alınır mı? Satıcı da asusmuş büyük fırsat bence.
Artoria Pendragon dedi: Gereğinden fazla ucuz, Scar modeli bir de. Genişletmek için tıkla... Ne diyorsunuz hocam alınır mı? Satıcı da asusmuş büyük fırsat bence.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.825 Makaleler 9 Çözümler 1.034 24 Mart 2023 #30 Playboi dedi: Bunun fiyatı ne böyle? 2022 model mi bu? MUX var mı? Sorular sorular... Genişletmek için tıkla... 2021 model, MUX yok. Gpusu da 130W. Ben hâlâ fiyatı göremiyorum, ABD linkine atıyor. Denilen gibi 30k ise alınır.
Playboi dedi: Bunun fiyatı ne böyle? 2022 model mi bu? MUX var mı? Sorular sorular... Genişletmek için tıkla... 2021 model, MUX yok. Gpusu da 130W. Ben hâlâ fiyatı göremiyorum, ABD linkine atıyor. Denilen gibi 30k ise alınır.